Mobiili.fi Hyvästit virtaongelmille? Surface Pro 4 päivittyi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2129
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoft Surface Pro 4


  Surface Pro 4 on monin tavoin vaikuttava laite, mutta samalla Microsoftin uusin hybridi on kärsinyt julkaisunsa jälkeen lastentaudeista. Uusimman päivityksen pitäisi kuitenkin viimein paikata virranhukkaamista ja muita ongelmia.

  Microsoft ilmoitti julkaisseensa sarjan päivityksiä, jotka on suunnattu uusille Surface-laitteille. Paketti päivittää Microsoftin ja Intelin ajureita sekä muuta ohjelmistoa.

  [​IMG]
  Surface Book


  Surface Pro 4 ja Surface Book ovat saaneet lukuisilta käyttäjiltä risuja erinäisistä ongelmista, joista monet liittyvät laitteiden virranhallintaan ja valmiustiloihin. Samoin Mobiili.fi havaitsi Surface Pro 4 -arvostelussaan, että laite lämpeni ja kulutti tuntuvasti virtaa lepotilassa.

  Uusimpien päivitysten pitäisi onneksi parantaa virranhallintaa huomattavasti. Useat ajuripäivityksistä pureutuvat nimenomaan akkutilailmoituksen tarkkuuteen ja lepotilan toimintaan. Samoin järjestelmän yleisen vakauden tulisi parantua.

  Päivitykset asentuvat automaattisesti Windows Updaten kautta. Mikäli niitä ei kuulu, voi päivityksiä hakea myös manuaalisesti.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju