Mobiili.fi Hyvästit hampurilaiselle – Spotifyn käyttöliittymä muuttuu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Spotify on laittanut iOS-sovelluksensa uusiksi. Navigaatioon vaikuttavassa päivityksessä esiin pyyhkäistävä sivuvalikko korvataan näkymän alalaitaan saapuvilla välilehdillä. Samaa muutosta lupaillaan myös Android-sovelluksen puolelle tulevaisuudessa.

  Musiikin suoratoistosovellus Spotifyn käyttöliittymää on päätetty uudistaa mobiililaitteilla. Aiemmin sovelluksen eri osiot, kuten Haku, Radio ja Oma musiikki, ovat löytyneet sivulta esiin työntyvästä valikosta.

  Kolmesta viivasta koostuvan ikoninsa vuoksi kyseistä ratkaisua kutsutaan usein hampurilaisvalikoksi. Tällaiset sivuvalikot ovat olleet hyvin yleisiä Android-sovelluksissa, mutta eivät istu yhtä luonnollisesti iOS-laitteilla vallitseviin suunnittelutrendeihin. Hampurilaisvalikot jakavatkin vahvasti mielipiteitä.

  Nyt Spotify on päättänyt luopua erillisestä sivuvalikosta. Ensimmäisenä iOS-laitteille saapuvan uudistuksen jälkeen osiot löytyvät näkymän alalaidasta. Jatkuvasti näkyvillä olevien osioiden esteettisyydestä voidaan varmasti olla montaa mieltä, mutta lähestymistapa sopii aiempaa paremmin muiden iOS-sovellusten joukkoon. Lisäksi osioiden välillä liikkumisen pitäisi olla nyt nopeampaa.

  TechCrunchin mukaan uusi käyttöliittymä on ollut eilisestä alkaen saatavilla iOS-käyttäjille Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa ja Ruotsissa. Muille alueille ja alustoille uudistetun sovelluksen luvataan saapuvan lähikuukausina.

  [​IMG]
  Vasemman yläkulman hampurilais-ikoni kertoo sivuvalikosta, johon Spotify on tähän asti turvautunut.

  [​IMG]
  Jatkossa sovelluksen eri osiot löytyvät kuitenkin näkymän alalaidasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju