Mobiili.fi Hyvästi Apple-yksinoikeus: iPhone 6s -julkistus näkyy myös Windows 10:llä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Apple kutsui median edustajia San Franciscoon 9. syyskuuta.


  Applen seuraava lehdistötapahtuma on alle kahden viikon päässä. Uusia laitteita ja ominaisuuksia paljastava tilaisuus on tuttuun tapaan katsottavissa suorana Applen sivuilta. Tällä kertaa katsomismahdollisuudet ovat kuitenkin totuttua laajemmat.

  Apple lähettää tulevan julkistustilaisuutensa suorana verkkosivujensa kautta. Perinteisesti lähetyksen katsominen on vaatinut tiettyä Apple-laitteistoa ja -ohjelmistoa, kuten Macin tai iPhonen riittävän uudella käyttöjärjestelmällä varustettuna. Suurilta osin nämä vaatimukset ovat jälleen läsnä.

  Tällä kertaa mukaan on kuitenkin hiipinyt yllättävä vaihtoehto. Lähetys on nimittäin katsottavissa myös Microsoftin Windows 10:n mukana tulevan Edge-selaimen avulla.

  Syy tähän löytynee selainten tukemista teknologiaratkaisuista. Windows 10:n myötä Microsoftin selaimeen on nimittäin lisätty natiivi tuki Applen HLS eli HTTP Live Streaming -teknologialle. Yhtiön tapahtumalähetykset taas toteutetaan juuri kyseisellä teknologialla.

  Mikäli käytät uusinta Windows-versiota – tai vaadittuja Applen laitteita – voit halutessasi katsella uudet tuotejulkistukset suorana. Apple-tilaisuus järjestetään keskiviikkona 9. syyskuuta ja odotuslistalla ovat ainakin uudet iPhonet sekä Apple TV -uutiset.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju