Mobiili.fi Hyvä-vanhempi-palkinnolle varteenotettava kandidaatti: isä myi lapsensa saadakseen iPhonen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Ärsyttääkö itkupotkuraivareita saava lapsi ja uusi iPhone houkuttelisi? Kiinalainen Duan teki sen, mistä monet vanhemmat ovat varmasti salaa haaveilleet ja päätti hankkiutua lapsestaan eroon iPhonen hyväksi. 19-vuotias tuore isä myi tyttärensä netissä, käärien kaupasta lopulta kokoon reilut 3 200 euroa.

  Järjettömältä kuulostavassa tilanteessa isä etsi lapselle ostajaa kiinalaisesta QQ-chat-palvelusta ja löysi lopulta potentiaalisen ostajaehdokkaan, joka etsi lasta siskolleen. Pitkän tinkimisen tuloksena osapuolet pääsivät kaupoista sopuun, ja Duan sai lopulta rahat muun muassa moottoripyörän ja uuden iPhonen ostoon.

  Kiinan poliisin alkaessa selvittää lapsen alkuperää, päätyivät viranomaiset Duanin puolison ja lapsen äidin, Xiao Mein, jäljille. Mei kuitenkin puolustautui toteamalla, ettei tiennyt ihmiskaupan olevan laitonta ja painotti, että on kotikaupungissaan tottunut näkemään lasten kauppaamista.

  Duan tuomittiin myöhemmin oikeuskäsittelyssä kolmen vuoden vankilatuomioon, ja Xiao Mei kahden ja puolen vuoden ehdolliseen vankeuteen. Absurdeinta tilanteessa on mahdollisesti se, että pariskunnan lapsi on edelleen ostajan siskon hoidettavana, eikä Kiinan poliisi ole syystä tai toisesta tehnyt huostaanottoa.  [​IMG]
  iPhonen takia on aiemmin myyty muun muassa munuaisia, mutta oman lapsen myyminenkään ei näytä olevan este puhelimen hankkimiselle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju