Hyvä, toimiva reititin nettitikulle.

Jani.Kar

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
20.7.2006
Viestit
261
Reaktiopisteet
5
Kuinka noissa on toteutettu ohjaus mokkulalle? Eli jos jostain syystä yhteys tökkii ja joutuu välillä käyttämään yhteyttä poikki niin onko aina käytävä reset napilla? Mikä hyvä ja toimiva jonka kans ei pala kääpä?

Edit, siis Wlan reititin kyseessä, jonka yhteyttä vois käyttää läppärillä ja puhelimella.
 

Kiju

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
2.12.2005
Viestit
932
Reaktiopisteet
26
Jaa et kertonut "mokkulan" mallia?

Yleisesti siis vain vastaan, suosituimpia ja suomenkielisellä tuella varustettuja joihin tulee myös hyvin päivityksiä ovat:

A-LINK WNAP hinta n. 54-60 eur. ATK-kaupoissa ja Elisa Shopit 55 eur.

Itellä on hyvät kokemukset: TeleWell TW-3G Flash-OFDM reitittimestä, tämä on kalliimpi n. 100 eur. paikkeilla ostopaikasta riippuen ja tukee myös PC-kortteja.

Minä käytän tuon pälle/pois kytkentään ihan sähköverkko katkaisinta on pikkuroikassa välillä ihan kuin lamppukatkaisin. On täysautomaattinen, mutta Saunikselle joutuu aluksi laittamaan APN asetuksen internet.saunalahti ja pysyy hyvin verkossa ainakin minun liittymilläni ja Huawei E169 & Option GlobeTrotter GT-MAX 7.2 PC-kortilla.

Positiiviset kokemukset myös TeleWell teknisestä tuesta esim. toimittivat suomenkielisen beta firmiksen ennen julkaisua ja neuvonta soitti myös ohjeita.

Näistä löytyy kyllä tällä sivulla keskustelua ja noista oheisista linkeistä myös mitä tikkuja ne tukevat.
'
 

Jani.Kar

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
20.7.2006
Viestit
261
Reaktiopisteet
5
huawei 230. niin Tuota A-linkiä suunnittelin mutta onko toimivuudessa eroa telewelliin ja muut ominaisuudet.
 

irritus

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.1.2005
Viestit
2527
Reaktiopisteet
806
Puhelinmalli
Aiphone LC-10
Minusta hyvä, toimiva ja nettitikku sopivat huonosti samaan lauseeseen. Nettitikku voi toki hyvissä olosuhteissa (hyvä kenttä, kiva emolevy jne.) toimia hyvin, mutta heti kun olosuhteet eivät ole optimaaliset, tikkujen toiminta tuntuu romahtavan ja pahasti.

Jos on kyllästynyt tikun¹ tökkimiseen, kannattaa harkita integroitua UMTS-reititintä. Esim. Option Globesurfer III. Laitoin tuollaisen käyttökuntoon toukokuussa, eikä se ole kaivannut lainkaan vierihoitoa sen jälkeen.

¹ Jos tökkiminen johtuu tukossa olevasta operaattorin verkosta, siihen ei tietenkään auta omat laitteet.

Huaweillakin saattaa olla jo UMTS900 HSPA-reitittimiä, mutta heidän www-sivunsa ovat niin surkeat etten jaksa enää etsiä mallien joukosta Suomen markkinoille sopivia laitteita.
 
Top Bottom