Hyvä Series 60 (Nokia 6680) -perusteos tms?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jal53, 21/6/05.

 1. jal53

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Olisiko ehdotuksia hyväksi kirjaksi tai muuksi esitykseksi, jota tutkimalla pääsisi Series 60 -koneista ja Nokia 6680:sta erityisesti kärryille kokonaisvaltaisesti ja käyttöidea/-sovellusmielessä?

  Aivan hiljattain tulin hankkineeksi aika ex tempore Nokia 6680 -puhelimen, ja täällä saanut selville tähän menneksi, että saadakseni suomenkielisen ennakoivan tekstinsyötön pitää kaiketi vaihtaa koko käyttis (missähän se tehtäisiin odottaessa...?)

  Seuraava ongelma tuli vastaan aika pian: kamera on täynnä kuvia, jotka haluaisin ulos ja kapulaan lisää tilaa.

  Ja kun nyt pistin mukana tulleen rompun koneeseen, niin ensimmäiseksi olisi pitänyt hyväksyä jotain, että vain yhdelle koneelle... No, en vielä tiedä, mille koneelle sen loppujen lopuksi asennan, jos vain yhdelle saa asentaa, joten katkaisin asennuksen...

  Ja kun tuuppasin mukana tulleen usb-piuhan kapulaan ja toisen pään pc:n usb-liittymään, niin enpä päässyt lukemaan kuvia kamerasta (ja alkaa olla täynnä...)

  Minkä jälkeen huomasin, että täällä on asiaa bluetooth-liitännöistä enemmän kuin ehdin lukea... Ja kun pitäisi jossain vaiheessa ehtiä pähkiä yhteistoimintaa Outlook-mailin, kalenterin ja kontaktien kanssa...
   
 2. fakifaki Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/03
  Viestit:
  340
  Tykkäykset:
  12
  Ensiksikin mistäs olet ostanut kun ei ole suomenkielista sanakirjaa? Mitäs vaihtoehtoja antaa esim. asetukset->puhelin->yleiset asetukset->tekstinsyöttökieli (/samassa valikossa sanakirja käytössä?)
  Kuvien siirrossa luulisin että tapauksessasi muistikortinlukija voisi olla helpoin ratkaisu. Kaapelilla/bluetoothilla onnistuu myös.
  Laittaessasi kaapelin kiinni koneesi varmaan löysi uuden laitteen ja asensi tarvittavat ajurit nokian rompulta? Imuroi nokian sivuilta uusin pc-suite ja asenna se niin synkkaus onnistuu..
   
 3. jal53

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinoston kuvio selittää ei-suomenkielisyyden. - Mikä huoltopiste pääkaupunkiseudulla vaihtaa käyttiksen nopeasti?

  Kuvaus ongelmista oli tarkoitettu antamaan kuvaa Series 60 -noviisiudesta, että olisi mahdollista suositella sopivaa kirjaa tms. julkaisua auttamaan perustietouden hankkimisessa.

  Joo, tuo muistikortinlukija tulee varmaan hommatuksi heti huomenaamulla...

   
 4. snb69

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/04
  Viestit:
  294
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju