Hyvä kamera + näppäimistö = Mahdoton yhtälö?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Qkkeli, 10/9/11.

 1. Qkkeli

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  26/7/10
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z1 ja Jolla
  Miksi kaikki hyvällä kameralla varustetut puhelimet löytyvät nykyään vain kosketusnäytöllisistä puhelimista? Tuntui jotenkin huvittavalta, kun vanhahko SE C905:n näppäimistö ei enää toimi kunnolla, mutta tilalle ei löydykkään enää vastaavanlaisia puhelimia. Eikä ole sattunut silmään, että tällaisia puhelimia oltaisiin eres julkaisemassa.
  Montakohan vuotta tätä kosketusnäyttöhuumaa pitää kestää, että päästään taas ottamaan yksi askel eteenpäin, tai taaksepäin, riippuu miltä kantilta asiaa ajattelee..
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Näppis + Kosketus malleista voi löytyä siedettävää, mutta niissä Nokian S^3 mallistoa, sillä sillä E6/E7 kamerat eivät tarkenna alla puoleen metriin (jos sillä väliä), Muilla myös heikkoja, mutta tarkennusta taitaa jostain löytyä.

  Nokialta löytyy jokunen ITU-T näppis kone täysin ilman kosketusta (Series 40 tai S60) joissa jonkinmoinen kamera, kaukana toki N8sta ja kaukana loppuunmyydystä N86sta.
  Kunnon kamerakännykälle olisi markkinarakoa, joku N9:n kameratekniikkan toivoisi tulevan edes johonkin näppis malliin. Tosin näyttää pahalta että minkäänlaisia uusia äly, ITU näppiskoneita tule, toivottavasti edes jotain ITU hybridejä.
   

Jaa tämä viestiketju