1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Hyvä kalenteri hakusessa Android-puhelimelle

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja Enemaoftexas, 29/4/11.

 1. Enemaoftexas

  Liittynyt:
  1/2/08
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Hakusessa siis Android-puhelimelleni kalenterisovellus, joka ei ole missään tekemisessä puhelimen mukana tulevan google-kalenterin kanssa. Sovellus toimisi siis itsenäisesti ja on auki vain tarvittaessa ja sitä ei tarvitse synkata minkään muun sovelluksen kanssa. Kalenterin pitäisi olla monipuolinen, hyvännäköinen, selkeästi luettavissa ja ominaisuuksina esim toistettavat hälytykset ja torkku, päivä- viikko- ja kuukausinäkymät yms.

  Selailin android-markettia mutta mielestäni nuo kaikki olivat widget-tyyppisiä, eli ottivat tiedot googlen omasta kalenterista. Niin, ja ilmainen saisi olla mieluiten.
   
 2. Taajuus

  Liittynyt:
  9/4/05
  Viestit:
  142
  Tykkäykset:
  0
  Valitse mikä vaan haluamasi kalenterisofta ja ruksi puhelimen asetuksista synkka pois päältä kalenterin osalta. Silloin ei tieto liiku suuntaan tai toiseen.

  Eivät kalenterisoftat tietoja online hae, vaan puhelimen omasta tietokannasta. Joka taasen synkataan googleen ajoittain. Jos synkka ei ole päällä, ylläpidetään kalenteritietokantaa vain luurissa.

  Suosittelen "Business Calendar" softaa. Ei ilmainen, mutta taitaa olla paras.
   
 3. creepy

  Liittynyt:
  28/1/03
  Viestit:
  216
  Tykkäykset:
  1
  Jorte on hieno ja hyvä. Samalla tulee to-to lista

  xperia arc
   
 4. Enemaoftexas

  Liittynyt:
  1/2/08
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Kalenterisovelluksessani pitäisi olla snooze tyyppinen häly, eli kalenteri hälyttäisi esim puolen tunnin aikana aina viiden minuutin välein, kunnes puoli tuntia on kulunut, tai kunnes kuittaan hälyn. Näissä ei nähdäkseni ole tällaista ominaisuutta?
   
 5. Sandblaster

  Liittynyt:
  19/5/11
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Itse kokeilin varmaan kuutta eri kalenterisoftaa, kunnes päädyin Touch Calendariin. Käyttöliittymä on kätevin mihin olen törmännyt, ja näyttää selkeästi päivän sisällön. Selaus on todella sujuvaa, voit "scrollata" kuukaudesta toiseen ja pinch zoomata kuukaudesta esim. viikon tai päivän sisältöön, menuja ei juurikaan tarvitse.

  Lisäksi widgettinä Smooth Calendar joka näyttää suoraan alkunäytöllä esim. 5 seuraavaa kalenterimerkintää. To do-listaa varten käytän erikseen GTasks nimistä widgettiä, näppärä ja selkeä.
   
 6. butchah

  Liittynyt:
  20/3/07
  Viestit:
  64
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Defy+ & Nexus 7, Saunalahti
  Saako missään kalenterissa luotua toistuvaa merkintää, joka toistuu joka toisen kuukauden 1. Päivä (parittomat kuukaudet)?
   
 7. jjs

  Liittynyt:
  10/7/06
  Viestit:
  688
  Tykkäykset:
  22
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Onnistuu ihan tuolla vakio-kalenterilla.
   
 8. butchah

  Liittynyt:
  20/3/07
  Viestit:
  64
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Defy+ & Nexus 7, Saunalahti
  Itselläni on CM7 sisässä ja en ainakaan siinä saa luotua tuollaista toistoa. Vaihtoehdot on päivittäin, arkipäivisin, viikottain, kuukausittain (viikonpäivän tai päivämäärän mukaan) ja vuosittain.
   
 9. jjs

  Liittynyt:
  10/7/06
  Viestit:
  688
  Tykkäykset:
  22
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Oho, niinpä tosiaan. Jotenkin olin katsovinani että olisi ollut joka toinen kuukausi, mutta eihän sitä tosiaan ole.
   
 10. sookie

  Liittynyt:
  16/9/10
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  1
  Tästä nyt on aikaa, kun olet kirjoitellut, mutta vastaanpa nyt kuitenkin. Mulla on käytössä Jorte (jonka kylläkin olen asettanut synkkaamaan Googlen kalenterin kanssa) ja sen kaverina Calendar Event Reminder. Maksoin reminderista kylläkin, mutta olen ollut tyytyväinen. Saa popup-muistutukset kalenteritapahtumista ja torkkunäppäinkin löytyy, joskaan sen toimintaa en ole kokeillut, koska kuittaan hälyn aina suoraan. Latailemaan vaan marketista, senhän voi hyvittää vartin sisään jos ei miellytä.
   
 11. Sergey

  Liittynyt:
  27/11/10
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Onko tosiaan niin että näissä kaikissa (tässä topicissa ehdotetuissa) softissa on näin onnettomasti muistutus ja torkku sekä ääni+värinä? Tottunut wanhaan kunnon nokialaiseen jonka kyllä huomasi vaikka rakennushommissa kuulosuojaimet päässä. Minun mielestä näistä softista mikään ei ole tarpeeksi hyvä. Jotaki pitäs keksiä. Kriteerinä olisi se että olisi pitkä soittoääni joka ei lopu ennenkuin sen kuittaa tai pidemmän ajan kuluttua vasta (automaatti)torkku ja voimakas värinä. Muuten erityisempiä ominaisuuksia ei juurikaan tarvisi olla.

  Täl hetkel siis missaan liki kaikki muistutukset ja se ei oo hyvä se.

  Samsung Galaxy S2 on luuri.
   
 12. Picea

  Liittynyt:
  5/7/10
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  5
  Olisko semmoinen lähestymistapa mitään että lähtisi liikkeelle mieluisimmasta kalenterisoftasta muuten ja sen jatkeeksi vaikka Taskerilla tai vastaavalla hälytyksen viritys halutuksi. Itsellä soittaa esim tekstiviestin tullessa kokonaisen musiikkikappaleen täysillä ja sitä ei voi olla huomatta.
   
 13. Sergey

  Liittynyt:
  27/11/10
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Pitäs kai sitte opetella tommosenkin käyttäminen. se tuntuu äkkivilkaisulta mahdottomalta ajatukselta. Ei taida olla nykyään helppoa tietä onneen, edes rahalla ei siis saa toimivaa valmista tuotetta? :)
   
 14. Odeman

  Liittynyt:
  10/11/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Wildfire S
  HTC kalenteri

  itselläni esim Smooth Calenderin asennus tekee niin että palkki tulee kyllä näytön yläpuolelle mutta jostain syystä ei päivity sinne tapahtumat..hieman ulalla..
   

Jaa tämä viestiketju