Hyvää HFää tai autokaiutinta etsimässä? (Nokia tai Jabra)

=Henkkis=®

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
1851
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
OnePlus 3T
1. Elikkäs BH-900nen alkaa vetelemään viimisiä, joten pitäisi uusi HF ostaa. Tai vaihtoehtoisesti aurinkolippaan liitettävä HF kaiutin. Tälläistä jabraa olen miettinyt, mutta miten hyvin toimii rekassa, on 06 malli joten sisämelu ei mikään mailmanpahin ole. Tietty kylmäkoneen melu välillä voi kuulua sisään. Autoissa on nokian HF integroituna, toimii suht hyvin, ei kyllä parhaalla mahdollisella tavalla. Mahtaako toi olla parempi vai huonompi kun nokian 6210 aikanen HF teline? Tossa olisi se hyvä että saa halutessa radiosta äänen kuulumaan. Ja myös musiikin auton radiosta. Itselle tulossa n900 tässä lähipäivinä niin siinä on kapasiteettiakin laittaa musiikkia ja videoita. Miten paljon tossa on taajuuksia valittavana, kun turku-helsinki ja turku-tampere välillä ne taajuudet muuttuvat aika paljon.

2. Toinen vaihtoehto on että korvaan ton BH-900sen uudella laitteella, mikä olisi hyvä, pitää olla pitkä akun kesto, pitkä ja toimiva kantavuus. Tämä jabra muuten vaikuttaisi hyvälle, mutta "Stone tarjoaa puheaikaa kaksi tuntia kuulokeosasta ja jalustaosassa on lisää puheaikaa jopa 8 tuntia." ei käy liian vähän puheaikaa kuulokeosassa. HFssä tulee olla tukeva sanka joka menee korvantaakse, ei saa olla mikään ilman sankaa oleva, ei saa painaa korvan sisäosaa, koska sitä käytetään erittäin paljon. HFän pitää toimia välillä vähän meluisammassakin ympäristössä. Mahdollisimman pitkä kantavuus, olen huomannut että noiden 10m matkat on paska puhetta. Yhtäkään 30e hintaista rimpulaa en osta, yks on ollu ja se saa riittää kyllä se henkilöautoajossa toimi ei muussa.

3. Kolmans vaihtoehto on sellaiset kuuloke malliset, niillä kyl on tarkotus ilmeisesti enemmän kuunnella vain musiikkia, joka nyt ei ole listalla ykkösenä. Ja vaihtoehtoja on aika vähän. Tietty tämäkin olisi kerran viikossa hyvä olla olemassa.

Numeroin nämä tärkeysjärjestykseen.
 
Top Bottom