Huvittava "sattuma"

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Keke, 25/10/02.

 1. Keke

  Keke

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  111
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 Plus
  Kylläpä nauratti (ja kohta melkein itketti) kun kaverin Nokia 3310 känny alkoi bugittelemaan. Kaveri siis soitti minulle, ja hetken perästä sanoi "akku loppuu...tuut tuut tuut". Sen jälkeen laturiin, yritteli soittaa minulle nelisen kertaa, kerkesi sanoa pari sanaa ja akku loppui taas...vaikkakin laturissa! Nooh, mitäpä tuosta, kohta kaveri soitteli lankapuhelimesta (onneksi oli...) että nyt puhelin valittaa sim-kortti hylätty. Samana iltana tulin kaffeella käymään, ja kaveri valiteli puhelimen seonneen lopullisesti...sitä se siis kokoajan teki, sim-kortti hylätty heti pin-koodin jälkeen. Keksin käyttää puhelimessa omaa simmiä, jottako se sillä lähtisi käyntiin. Koneessapa oli suojakoodi päällä, joten en saanut sitä käyntiin, kaverikaan ei jaksanut koodia etsiä. Sen jälkeen oma korttini takaisin omaan puhelimeeni...ja...SIM KORTTI HYLÄTTY! Eka kerta että tälläistä valitti...

  Kyllä muuten naurettiin pitkään että taisipa joku "virus" tarttua...akkua irti, kortti pois kaavaa kokeilin useita useita kertoja ja ei sitten millään toiminut...:) Saatana!

  Vitutus onneksi loppui yhtä ihmeellisesti kuin vikakin tuli, eli tehdessäni jälleen kerran akun irrotuksen, oma kännyni lähti pelaamaan. Kaverini kone kuitenkin jatkoi hiljaiselämää.

  Olis ollut kyllä hyvä jos tuo 3310 olisikin kantanut vikaa, joka tuhoaa sim-kortin kun konetta yrittää käynnistää. Oispa ollut mahtava lainapuhelin kavereille...:)
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  HEH...moon sitä mieltä että 3310:lla vois heittää vesilintua, tai tehdä jonkun yleisen rovion ;)
   
 3. NusNus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1955
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 Active
  Voi se olla että joissan nokioissa on tuo. Kokeilin minun 3210 simkorttia eikä se meinennut löytää verkkoa. Kun väsyin siihen laitoin kortin takaisin 5510 ja sekään ei löytänyt verkkoa!! Kortti erkkiin joka sanoi että verkko hylännyt kortin mutta se tuli järkiinsä parin sekunnin jälkeen täydellä kuuluvuudella. Parin tunnin jälkeen 5510 virkosi kanssa ja kaikki olivat iloisia. Nokiat ovat hassuja vekkuleita. Ne tappavat omia rotukavereitaan ;).
   
 4. yellow Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/02
  Viestit:
  2919
  Tykkäykset:
  0
  Tuskin se edes palaa kovin hyvin. On se niin huono puhelin.
   
 5. Jupex Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/9/02
  Viestit:
  2980
  Tykkäykset:
  31
  Puhelinmalli:
  Joku nokia
  Ei pala mutta muovikuoret sulaa iloisesti kun laittaa hiiligrilliin käristemakkaran viereen :D hauskaa kun grilli alkaa kilisemään kun puhelin soi
   
 6. Kotkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Jaa. Emännällä pelannut loistavasti jo toista vuotta eikä loppua näy. Alkuperäinen akku tosin oli aika lyhytikäinen (veikkaan että osa alkuperäisen kysyjän mainitsemista ongelmistakin johtuu vanhasta akusta), mutta uusi li-ion sisuksissa pelittää taas kuin uusi! :) Kaipa niissä sitten on yksilöitä... itseasiassa itsekin olen ajatellut "päivittää" kakkospuhelimeni 3310:een, jos/kun ennen joulua tulee hyviä vaihtotarjouksia... ;)
   
 7. --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  3310 on ainoa puhelin jonka kanssa minulla ei ollut MITÄÄN ongelmia kertaakaan että ei se nyt niin huono ollut.

  Ei ole ollut 7650:ssakaan toistaiseksi mitään mut sitä ei lasketa koska on nykyinen puhelimeni. *kopkop*
   
 8. Thelmi Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3054
  Tykkäykset:
  1
  Itselläni oli 3210:n kanssa silloin kauan aikaa sitten todella paljon ongelmia ja kyllähän luuri lähtikin vaihtoon ja sassiin. Herjas aina jotain kummaa, että sim-kortti hylätty ja hetken päästä muka toimikin ja akku oli susi parin kuukauden jälkeen, no onneks meni takuu vaihtoon.
   

Jaa tämä viestiketju