Mobiili.fi Huutokauppasovellus eBay on uudistunut – Navigaatio ja nopeus huomion keskipisteenä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2147
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  eBayn mobiilisovellus.


  eBay on ilmoittanut uudistavansa mobiilisovelluksensa tällä viikolla. Valtavan verkkohuutokauppatarjonnan hyödyntämiseen tarkoitettu sovellus saa uuden designin ja suorituskykyparannuksia iOS- ja Android-laitteilla.

  Tiedotteessaan eBay kertoo, että sovelluspäivityksessä on otettu huomioon iOS:n ja Androidin toisistaan poikkeavat tavat ja muotokielet. Uudistuksia on tehty kolmella osa-alueella, joista ensimmäinen on navigaatio. Apple-laitteilla uusittu eBay hyödyntää aiempaa yksinkertaisempaa navigaatiopalkkia. Androidin puolella taas osiot löytyvät alustalle ominaisesta sivu- eli hampurilaisvalikosta.

  Navigaatiomuutosten ohella eBay on pyrkinyt parantamaan palvelun käyttökokemusta eri kokoisilla näytöillä. Erityishuomiota on annettu myyntisivustolle, jonka tarkoitus on mahdollistaa omien kohteiden vaivaton aloittaminen ja hallinta, sekä selausten perusteella tehtäville suostuksille.

  Kolmas osa-alue, johon uudistukset pureutuvat, on sovelluksen suorituskyky. eBay lupaakin jatkossa huomattavasti nopeampaa ja tehokkaampaa käyttökokemusta. Lisäksi Android-puolella sovelluksen designia on muokattu Material Design -periaatteiden mukaiseksi.

  Suurten päivitysten on määrä saapua saataville – alueesta ja laitteesta riippuen – tämän viikon aikana. eBay-sovelluksen löydät Applen App Storesta ja Google Playsta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju