Hurja ”Nokia-tabletti” bongattiin testilistoilla – ei kannata odottaa liikoja

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22314
Reaktiopisteet
216
IMG_0615-700x448.jpg


Nokia-brändin paluu älypuhelinmarkkinoille tapahtui pari viikkoa sitten, kun HMD Global esitteli Kiinan markkinoille suuntaavan Nokia 6 -mallin. Lisää laitteita odotetaan julkistettavan Mobile World Congress -messujen aattona, 26. helmikuuta. Nyt GFXBench-testisovelluksen tuloslistoilta on bongattu villi tabletti, josta löytyy viitteitä Nokia-brändiin. Laitteen listatut ominaisuudet ovat kuitenkin sitä luokkaa, että huhuun kannattaa suhtautua varauksella.

NokiaPowerUser-sivusto kertoo mystisestä laitteesta, jolle GFXBench ei kerro mallinimeä, mutta käyttöjärjestelmä ”Android FIH Edition” viittaa löyhästi HMD:n Nokia-laitteisiin. FIH Mobile on Foxconnin tytäryhtiö, jolle Microsoft viime kesänä myi peruspuhelimien tuotannon. ”FIH Edition” -maininnasta NokiaPowerUser-sivusto kuitenkin vetää johtopäätöksen, että laite voisi olla Nokia-brändätty.

Sen lisäksi, että Nokia-kytkös listalla bongatussa laitteessa on jokseenkin löyhä, ovat myös itse laitteen speksit lähes uskomattomat, näytön koosta alkaen. Teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat 18,4-tuumainen, QHD-tarkkuuden näyttö, Snapdragon 835 -suoritin, neljän gigatavun RAM-muisti, 64 gigatavun tallennusmuisti, 12 megapikselin etukamera sekä 12 megapikselin takakamera 4K-videokuvauksella.

Nokia-monster-tablet-574x700.jpg


Speksit eivät missään nimessä ole mahdottomia, onhan Samsungillakin ollut valikoimissaan lähinnä liikuteltavaksi television korvaajaksi tarkoitettu 18,4-tuumainen Galaxy View. Vaikuttaa silti kovin epätodennäköiseltä, että HMD julkaisi tällaisen hirviökokoisen tehotabletin markkinoille lähiaikoina tai myöhemminkään.

GFXBench-listauksia on kuitenkin helppo vääristää, joten mikä tahansa ilmoitetuista tiedoista voi olla virheellinen. Nokia-tabletteja voidaan hyvinkin markkinoille odotella, mutta ei tällaisilla ominaisuuksilla.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom