Huomiset julkistukset paljastuivat jo ohjekirjoissakin: LG Watch Stylen ja LG Watch Sportin...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216

LG Watch Sport ja LG Watch Style TechnoBuffalon aiemmin julkaisemassa kuvassa.


Google ja LG tulevat huomenna julkistamaan uuden Android Wear 2.0 -järjestelmäpäivityksen sekä ensimmäiset heti uudella päivityksellä varustetut kellot, Googlen avustamana kehitetyt LG Watch Stylen sekä LG Watch Sportin.

Tärkeimmät tiedot LG:n kelloista ovat käyneet ilmi jo lukuisista aiemmista paljastuksista sekä kuvavuodoista. Nyt nämä ovat saaneet vielä julkistuksen alla jatkoa, kun myös LG-kellojen ohjekirjat (Watch Sport ja Watch Style) ilmestyivät verkkoon ennen aikojaan.


Watch Sportissa on kaksi lisäpainiketta sivulla verrattuna Watch Styleen.


Molemmat LG:n uutuuskellot sisältävät pyöreän OLED-näytön. Watch Sport on kelloista suurempi ja ominaisuuksiltaan selvästi parempi – ainoastaan se sisältää mobiiliverkkoyhteydet, sykemittarin, sisäänrakennetun GPS-paikannuksen, ilmapuntarin sekä NFC-yhteyden, joka mahdollistaa Android Pay -maksut tuetuissa maissa (ei Suomessa). Molemmissa on pyöritettävä digitaalikruunupainike Apple Watchin tavoin, Watch Sportissa lisäksi kaksi lisätoimintopainiketta.


LG Watch Style. Evan Blassin Twitterissä aiemmin julkaisema kuva.


Pyörittämällä digitaalikruunua voidaan liikkua sovelluslistoissa ja ilmoituksissa eteen- ja taaksepäin. Watch Sportin kaksi lisäpainiketta avaavat sovelluksen tai toiminnon, jotka voi itse valita. Vakiona yläpainike avaa liikuntaharjoittelusovelluksen ja alempi Android Payn.

Android Payn ohella toinen Android Wear 2.0:n uutuus kelloissa on ääniohjattu Google Assistant -virtuaaliavustaja. Näiden kummankin osalta Suomi on kuitenkin paitsiossa, ja ne jäävät sivuosaan kellojen toiminnassa täällä.

Lisäksi ohjekirjat kertovat Watch Sportin mukana tulevan kunnon lataustelakan kera, kun taas Watch Stylen kanssa joutuu tyytymään magneettisesti asettuvaan pyöreäalustaiseen latausjohtoon.


Erilaiset lataustavat LG Watch Sportille ja LG Watch Stylelle.


Rannekkeiden vaihtaminen on kelloista Watch Stylessä huomattavasti helpompaa.

Android Wear -kellot, myös LG:n uutuudet, tukevat myös Applen iPhonea. Kaikki toiminnot eivät kuitenkaan ole saatavilla sen kanssa – esimerkiksi puheluiden puhuminen kellon kautta tai tietyt Google Assistantin toiminnot, kuten tekstiviestien tai sähköpostien lukeminen. Myöskään sovelluksia ei voi iPhonella ladata kelloon Google Playsta.Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom