Huomenna julki uusi maailman paras kamerapuhelin?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216

HTC U Ultran kamera aiemmin vuotaneessa kuvassa.


HTC järjestää huomenna torstaina kello 18 alkaen tilaisuuden, jossa odotetaan HTC U -uutuuksien julkistusta. HTC U Ultrasta on jo vuotanut verkkoon kuvia ja tietoja.

HTC U Ultra tunnetaan myös Ocean Note -koodinimellään. Jo aiemmin on huhuttu, että Ocean Note tulisi yltämään DxOMarkin kameratesteissä uusiin ennätyspisteisiin. Tämän hetken ennätyksen haltijoita ovat Googlen Pixel-puhelimet, jotka myös ovat HTC:n valmistamia. Lisäksi HTC 10 on tilastossa pisteissä jaetulla kakkossijalla.

Nyt sarjavuotaja Evan Blass muistuttaa ja omalla tavallaan vahvistaa Venture Beat -sivustolla huhun HTC-uutuuden DxOMark-menestyksestä. Blassin mukaan HTC:n uutuudessa on sama kamera kuin Pixeleissä, mutta HTC:n ohjelmisto vie ne Pixeleiden ohi.

Kameroiden kuvanlaadun arviointi on aina subjektiivista, mutta DxOMarkille on vaikea löytää arvostettua haastajaa älypuhelinkameroiden arvioijana, joten sen arvioita voidaan pitää eräänlaisena standardina. Google nosti Pixel-puhelintensa DxOMark-menestyksen näkyvästi esiin jo niitä julkistaessaan.

HTC U Ultrassa tulee olemaan myös toinen erikoisuus – varsinaisen näytön yläpuolelta löytyvä kapea lisänäyttöalue, joka voi pysyä jatkuvasti päällä ja esittää keskeisiä sää-, aika- ja ilmoitustietoja. Muun näytön ollessa päällä voi näytöllä näkyä esimerkiksi sovelluspikavalintoja. Esimerkiksi LG on aiemmin tarjonnut V10- ja V20-puhelinmalleissaan vastaavan näytön.


HTC U Ultra tulee sisältämään varsinaisen näytön ohella lisänäyttöalueen, jossa voi näkyä aika- ja säätietoja, ilmoituksia ja pikakuvakkeita.


Lisäksi Evan Blassin mukaan HTC U Ultra sisältää Snapdragon 821 -järjestelmäpiirin, 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia. Puhelimen näytön koko olisi 5,7 tuumaa ja lisänäyttö mukaan luettuna ilmeisesti noin 6 tuumaa. Puhelimen rakenne on takaa lasia.

Lisäksi HTC:lta odotetaan myös pienempää 5,2 tuuman HTC U Play -puhelinta.

Kummastakaan HTC U -puhelimesta ei enää löydy perinteistä 3,5 millimetrin liitäntää, jonka HTC jätti pois jo myös aiemmin julkistetusta HTC 10 evo -puhelimesta.

HTC U -uutuuksien ohella HTC voi julkistaa huomenna myös HTC X10 -puhelimen. Sen sijaan HTC 10:n seuraajan eli varsinaisen uuden lippulaivaälypuhelimen julkistus on vuorossa vasta Mobile World Congressin yhteydessä helmikuun lopulla, kertoo Evan Blass.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom