Huomasitko? Facebook kertoo nyt myös sääennusteen

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
IMG_7877-700x459.jpg


Facebook aikoo tehdä erilliset sääsovellukset tarpeettomiksi, kertoo Tekniikan Maailma. Sosiaalisen median palvelu on tällä viikolla tuonut tarjolle sääennusteet, jotka toimittaa Weather.com-palvelu.

Uusi sääpalvelu on laajempi versio vuosi sitten esitellystä tervehdyksestä, jonka Facebook on käyttäjälleen tarjonnut. Tervehdys tarjosi pikakatsauksen päivän säähän, mutta nyt tarjolla on tarkempi pidemmän tähtäimen ennuste.

Tällä viikolla sääennusteet on tuotu 95 prosentille Facebookin käyttäjistä, kertoo TechCrunch. Palvelu on periaatteessa tarjolla myös suomeksi, mutta kuten kuvakaappaus osoittaa, käännöstyö on vielä hieman puolivillaista.

Sääennuste tulee uutissyötteeseen, mutta jos se sattuu menemään ohi, siihen pääsee käsiksi Facebook-sovelluksen Lisää-osiosta, josta löytyy myös pääsy esimerkiksi omaan profiiliin, ryhmiin tai tapahtumiin.

Käyttäjä voi itse säätää, haluaako sääennusteesta ilmoituksen saapuvaksi, ja mahdollista on valita oman sijainnin lisäksi myös jokin toinen paikka, jonka sääennusteen Facebook näyttää. Nämä asetusmahdollisuudet hierotaan kuntoon vielä tämän kuun aikana.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom