Mobiili.fi Huolehditko yksityisyydestäsi? Facebookin tuorein uudistus on sinulle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Facebook on ilmoittanut laajentaneensa yksityisyyttä suojaavien Tor-verkkojen tukea. Aiemmin selainversiossa tuettu ominaisuus on nyt saapunut Androidille.

  Tor on palvelu, joka mahdollistaa Internetin anonyymin käytön. Ohjaamalla liikenne laajan solmuverkoston läpi suojataan sekä käyttäjän henkilöllisyys että toimet Internetissä.

  Facebook helpotti selainversionsa turvallista Tor-käyttöä vuonna 2014. Sittemmin yhtiö kertoo saaneensa säännölliseen tahtiin pyyntöjä laajemmasta tuesta. Kysynnän seurauksena Facebook alkaa nyt kokeilla Tor-yhteyksien tukemista Android-sovelluksessaan.

  Tor-projektin edustaja Kate Krauss kertoi Reutersille, että Facebookin suuri käytäjäkunta ja Androidille tuotava Tor-tuki saattaisi laajentaa tietämystä suojatuista yhteyksistä. ”Kaikki tarvitsevat yksityisyyttä ja lähes kaikki ovat Facebookissa”, Krauss toteaa. Facebookin tapauksessa kyse on toki lähinnä sijainnin suojaamisesta, sillä palvelua käytetään omalla nimellä.

  Tor-verkkojen hyödyntämiseen Android-Facebookissa tarvitset ensin Orbot: Proxy with Tor -sovelluksen. Lisäksi itse Facebook-sovellus on päivitettävä ja asetuksista etsittävä Tor-vipu. Lisätietoja on tarjolla Facebook over Tor -sivulla.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju