Mobiili.fi Huokea Moto E3 on sittenkin totta – mukana suurempi näyttö ja kamera

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Moto E3.


  Lenovo on paljastanut edullisen Moto E -laitesarjan uusimman puhelimen. Moto E3 nostaa teknistä tasoa edeltäjäänsä nähden monella osa-alueella.

  Moto 3:ssa on aiemmasta 4,5-tuumaisesta näytöstä poiketen täysi viiden tuuman näyttö HD-tarkkuudella. Neliydinsuorittimen tukena on yksi gigatavu RAM-muistia ja tallennustilaa on kahdeksan gigatavua. Lisäksi mukana on muistikorttipaikka ja roiskesuojattu rakenne.

  Takakamera kasvaa myös vanhasta viiden megapikselin vaihtoehdosta kahdeksan megapikselin kameraan. Viiden megapikselin kamera on siirtynyt laitteen etupuolelle. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 6.0 Marshmallow heti ostohetkestä lähtien.

  Moto E3 jakaa siis tekniikkansa aiemmin Lenovon venäjänkielisille sivuille ilmaantuneen Vibe C2:n kanssa. C2:n huhuttiin pitkään olevan E-sarjan uusin jäsen. Käytännön tasolla niin näyttääkin olevan, mutta Vibe C2 on esimerkiksi ulkoisesti erilainen kuin Moto E3. Näiltä osin kyseessä on siis kaksi eri puhelinmallia, jotka suuntaavat varmasti hieman eri markkinoille.

  The Vergen mukaan Moto E3 lähtee Iso-Britanniassa myyntiin syyskuussa hintaan 99 puntaa eli noin 126 euroa. Muiden markkinoiden julkaisuaikataulut eivät ole vielä tiedossa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju