Mobiili.fi Hullu mutta todellinen kampanja: vaihda nimeksesi ”Seitsemän iPhone”, saat iPhone 7:n

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vaihda viralliseksi nimeksesi ”Seitsemän iPhone” niin saat iPhone 7:n lähes ilmaiseksi.


  Ihmisten suhtautuminen älypuhelimiin saa välillä jopa pelottavan intohimoisia piirteitä. Yksi erikoisuus on ukrainassa käynnissä oleva kampanja, jossa maan suurin matkapuhelinjälleenmyyjä Allo jakaa iPhone 7 -laitteita asiakkaille, jotka ovat valmiita vaihtamaan nimensä tuotteen mukaiseksi.

  Viisi ensimmäistä asiakasta, jotka virallisesti vaihtavat nimekseen ”Сім Айфон” eli ”Seitsemän iPhone” voivat ostaa mustan iPhone 7:n yhden hryvnian eli noin 0,04 euron hinnalla. Nimenmuutos pitää tehdä virallisesti, eli etunimeksi Сім (Sim, seitsemän) ja sukunimeksi Айфон (Iphone). Kun virallinen nimenmuutos on tehty, lähetetään Allolle kasvokuva, jossa mukana on myös passi uuden nimen kanssa. Sen jälkeen passi mukaan ja Allon liikkeeseen puhelinkaupoille.

  Kampanjan ja siihen mahdollisesti osallistuvien ihmisten järkevyyttä arvioitaessa kannattaa muistaa, että sodan runteleman Ukrainan talous on perusteellisesti kuralla. Kuukausipalkat saattavat maassa olla sadan tai kahden sadan euron tienoilla, joten uuden iPhonen hinta vastaa usean kuukauden palkkaa, ja laite on monen asukkaan tavoittamattomissa.

  Kyseessä ei myöskään olisi ensimmäinen kerta, kun hölmöjä nimenmuutoksia tehdään tienaamistarkoituksessa. Suomalainen Verkkokauppa.com maksoi seitsemän vuotta sitten 5000 dollaria amerikkalaisteinille, joka vaihtoi nimensä Calvin Gozsista Verkkokauppa Comiksi. Nuori mies joutui kantamaan Verkkokauppa-nimeä reilusti aiottua paria kuukautta pidempään, kun nimen muuttaminen takaisin osoittautui ongelmalliseksi, mutta lopulta hän onnistui palauttamaan alkuperäisen nimensä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju