Hukkaatko takuukuittisi? Näillä sovelluksilla saat ne talteen puhelimeesi

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
IQBoxy-1-700x630.png


IQBoxy

Kaipaatko hukattua takuukuittiasi? Haluatko eroon kuittikasoista? Tuoreen IQBoxy-sovelluksen avulla kuitit voi heittää menemään, kun tiedot on tallennettu puhelimeen. IQBoxylla otat kuvan kuitista ja kuitin tiedot sekä kuva kuitista tallentuu automaattisesti sovellukseen.

IQBoxy nappaa otetusta kuvasta automaattisesti päivämäärän, kellonajan, hinnan, verot ja maksutavan sovellukseen. Käyttäjä voi niiden lisäksi laittaa lisäkommentteja kuittiin ja muokata tietoja, mikäli jokin niistä on väärin. Sovellus tallentaa luonnollisesti myös kuvan kuitista.

Ilmaisen sovelluksen voi ladata Androidille Googlen Play-kaupasta tai iOS:lle Applen App Storesta.

etasku-559x700.png

eTasku


eTasku

Suomalainen eTasku on pitkälti vastaava palvelu kuin IQBoxy. Käyttäjä ottaa kuvan kuitista, minkä jälkeen se on tallessa puhelimessa. Kuva ja kuitin tiedot tallentuvat sovellukseen, josta ne voidaan tarvittaessa lähettää automaattisesti kirjanpitäjälle. Normaalien kuittien ja laskujen ohella sovelluksella voi koota matkalaskun.

eTasku on ilmainen sovellus, mutta kirjanpitäjä-yhteydelliset versiot palvelusta maksavat joko 5,90 tai 7,90 euroa kuukaudessa.

Sovellus on saatavilla Androidille Play-kaupasta, iOS:lle App Storesta ja Windows Mobilelle Windows Storesta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom