Mobiili.fi Huippupuhelin kohtuuhintaan – tällainen on OnePlus 3

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  OnePlus nousi muutama vuosi sitten yleiseen tietoisuuteen One-puhelimensa myötä. Lippulaivamallin ominaisuuksilla ja huomattavan halvalla hinnalla varustettu puhelin keräsi kehuja kautta linjan ja nousi nopeasti myyntihitiksi. Viime vuonna julkaistu One Plus 2 sai niin ikään hyvän vastaanoton, joskaan aivan ensimmäisen mallin kaltaista yllättäjää siitä ei tullut. Nyt OnePlus kokeilee jälleen eväitään lippulaivamallien haastajana ja tuoreet huhut lupailevatkin jo seuraavaa OnePlus 3 -mallia.

  Ulkonäön suhteen OnePlus 3:sta nähtiin vuotokuvia jo eilen, mutta nyt kuvia on saatu huomattavasti lisää. Erotuksena OnePlus 2:een, on OnePlus 3:ssa alumiininen runko ja hieman Samsungin Galaxy-mallien tapaan ulkoneva kamera. Nyt vuotaneissa kuvissa näkyy puhelimen musta- tai tummanharmaa versio.

  Teknisten tietojen osalta OnePlus 3:n voidaan odottaa sisältävän lippulaivamallien tasoista tekniikkaa ja käyttävän Qualcommin viimeistä Snapdragon 820 -suoritinta. RAM-muistia puhelimessa on versiosta riippuen neljä tai kuusi gigatavua ja tallennusmuistia 16 tai 64 gigatavua. Takakameran tarkkuus on 16 megapikseliä ja etukameran 8 megapikseliä. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen viimeisin Android 6.0.1 -versio, jota täydentää OnePlussan oma Oxygen OS -käyttöliittymä.

  OnePlus 3 hinnan arvellaan alkavan noin 300 eurosta ja nousevan asteittain tallennusmuistin määrän mukaan. Alla tänään ja eilen nähdyt vuotokuvat puhelimesta.

  [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju