Mobiili.fi Huippuluokan Windows-luurista tulossa Android-versio

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2183
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Acerin Liquid Jade Primo -älypuhelimesta on näemmä tekeillä myös Android-versio


  Elektroniikkavalmistaja Acer esitteli hiljattain Liquid Jade Primo -huippupuhelimensa, jota yhtiö vilautti aiemmin jo viime vuoden puolella. Windows 10 Mobilella toimiva älypuhelin kamppailee tasaväkisesti Microsoftin huippu-Lumioiden kanssa. Nyt Geekbench -testiohjelman kautta on vuotanut tietoja siitä, että Jade Primosta olisi tulossa myös Android-versio.

  Windowsilla toimivan Acer Liquid Jade Primon mallinimi on S58. Geekbenchissä testatun Acerin laitteen mallinimi on S58A, jonka lopun A viittaa Androidiin. Testituloksistakin selviää, että väitetty Liquid Jade Primo toimii Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmällä.

  Testiohjelman kautta ei käyttöjärjestelmän, järjestelmäpiirin ja RAM-muistin lisäksi vuotanut tarkempia tietoja laitteesta. Voitaneen kuitenkin odottaa, että Androidilla toimiva Liquid Jade Primo vastaisi teknisien tietojen valossa Windows-versiota. Geekbenchin perusteella laitteessa olisi Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri ja kolme gigatavua RAM-muistia.

  Acer Liquid Jade Primossa, joka toimii Windowsilla, on 5,5 tuuman AMOLED -kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 1920×1080 pikseliä. 32 gigatavun tallennustilan lisäksi laitteessa on 21 ja kahdeksan megapikselin kamerat. Hintaa laitteella on Euroopassa 569 euron verran.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju