• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Huippukuntoinen iPhone 6 16Gt

Tila
Ei auki vastauksille.

kktune

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
23.5.2004
Viestit
57
Reaktiopisteet
0
Takuu
ei
Kuitti
on
Väri
SpaceGray
Tallennustila
16Gt
Kunto
Täysin uudenveroinen
Vaihto
mahdollinen virheettömään 5,5" kokoiseen puhelimeen, mieluiten OP3T tai iPhone Plus
Hintapyyntö
300
Sijainti
Tuusula
Toimitustavat
Nouto, posti ennakkomaksulla ja paketin avaamisoikeudella
Myyjän nimi
Kari Kumpuniemi
Myyjän sähköposti
kari.kumpuniemi@kolumbus.fi
Myyjän puhelinnumero
0407176708
Myydään Elisalta 4.12.2015 ostettu puhelin. Laite on täysin virheetön, ei naarmuakaan missään, näyttö alkuperäinen, ei pudoteltu. Mukaan alkuperäispakkaus, nappikuulokkeet joita ei ole koskaan edes otettu ulos rasiastaan ja laturi, sekä ohjekirja jonka mukana sim-kelkan irroitustyökalu. Eli siis täydellinen alkuperäispaketti. Lisäksi suojakuoria, joita on käytetty uudesta asti, pelkän takakuoren kanssa on pidetty näytön lasisuojaa, tällä hetkellä ei sellaista ole paikallaan. Akku kestää erittäin hyvin kuten kuvasta näkyy.
IMG_6718.JPG IMG_6710.JPG IMG_6711.JPG IMG_6712.JPG IMG_6713.JPG IMG_6714.JPG IMG_6715.JPG IMG_6716.JPG IMG_6717.JPG IMG_6708.JPG

Tästä kauppa sovittu, päivitän ilmoituksen jos ja kun kauppa viety loppuun asti.
 
Viimeksi moderaattorin editoima:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom