Huima hidastuskamera tulossa myös Samsung Galaxy S8:aan

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Myös Samsungin Galaxy S8 on saamassa uudenlaisen kameran, jolla voi hidastaa kuvattua videota huomattavasti aiempaa enemmän.

Korealainen Naver kertoo lähteidensä paljastaneen Galaxy S8:lla videokuvauksen onnistuvan lähes 1 000 kuvan sekuntinopeudella. Vastaavanlainen kamera on nähty jo Sonyn parisen viikkoa sitten julkistetussa uudessa Xperia XZ Premiumissa, jossa videokuvaus yltää 960 kuvaan sekunnissa.

Nopeaa kameraa voidaan hyödyntää sillä kuvatun videon hidastamiseen liikkeen pysyessä kuitenkin yhä sulavana. Tähän asti älypuhelimet ovat voineet kuvata videota enimmillään 240 kuvaa sekunnissa, joten Sonyn ja Samsungin uutuudet pystyvät tähän nähden nelinkertaiseen hidastukseen. Katseltaessa hidastettua videota tavanomaisella 30 kuvan sekuntinopeudella, on hidastus 32-kertainen alkuperäisestä.

Nopeampi videotallennus vaatii DRAM-muistin sijoittamista kameran kennon yhteyteen, sillä siirtovauhti kuvan käsittelevälle piirille ei enää riitä.

Takakameran osalta Galaxy S8 on päälinjoiltaan jatkamassa pitkälti ennallaan: 12 megapikseliä ja f/1,7-koon aukko. Etukamerassa on uudistus: 8 megapikselin kameran pitäisi nyt olla automaattitarkenteinen kiinteätarkenteisen sijaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom