Huhuttu teatteritila tuleekin Apple-kelloon eikä iPhoneen

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216

Apple Watch.


Apple julkaisi tänään uudet ensimmäiset beetatestiversiot iOS 10.3:sta ja macOS Sierra 10.12.4:stä sekä tvOS 10.2:sta. Apple Watch ei puolestaan vielä uutta beetaversiota saanut, mutta Apple on kuitenkin jo kertonut sen tulevasta watchOS 3.2 -päivityksestä.

Aiemmin ennen vuoden vaihtumista iPhoneen iOS 10.3:n myötä huhuttu teatteritila onkin todellisuudessa tulossa Apple Watchiin. Kyse ei ole kovin merkittävästä uudistuksesta: teatteritilassa Apple Watchin näyttö ei syty automaattisesti rannetta nostettaessa, mutta saapuvista ilmoituksista kuitenkin kerrotaan värinällä – erona jo aiemmin tarjolla olleesta älä häiritse -tilasta. Saapuneen ilmoituksen saa näkyviin Watchin näyttöä tai digitaalikruunua koskettamalla.

Apple toteaa watchOS 3.2 -sivullaan teatteritilan esitellyn jo maanantaina julkaistussa watchOS 3.1.3:ssa, mutta ainakaan toiminto ei siinä ole vielä näkyvissä.

Lisäksi SiriKit on tulossa osaksi Apple Watchia, mikä tarkoittaa myös kellossa Sirin toimintojen laajentumista muihin sovelluksiin. Jatkossa myös Watchista voisi Sirillä esimerkiksi lähettää WhatsApp-viestejä tai tilata Uber-kyydin.

watchOS 3.2:n ensimmäisen beetaversion tai valmiin version julkaisuaikataulusta ei ole vielä tietoa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom