Mobiili.fi Huhut vuoden 2018 iPhonesta alkavat jo! Saa myös iirisskannerin?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Miltä näyttää tulevaisuuden iPhone?


  Myös Applen uusi iPhone-malli parin vuoden poäästä eli vuonna 2018 voi saada varustuksekseen myös iirisskannerin, väittävät DigiTimesin toimitusketjulähteet.

  DigiTimesin raportit ovat vuosien varrella välillä osuneet oikeaan ja välillä eivät, mutta tämänkertainen huhu ei loppujen lopuksi olisi välttämättä edes suuri yllätys. Kahden vuoden päähän on vielä pitkä matka.

  Ensimmäisenä todellisena massapuhelimena iirisskanneri on aivan piakkoin jo löytymässä Samsungin uudesta Galaxy Note7:stä, jonka julkistuksen odotetaan tapahtuvan ensi viikolla, 2. elokuuta. Myös DigiTimes noteeraa raportissaan tämän.

  Lisäksi DigiTimesin mukaan kiinalaiset älypuhelinmerkit, kuten LeEco, Xiaomi ja 360 Qiku, ovat kehittäneet omia biometrisen tunnistamisen teknologioitaan. Toisaalta alihankkijat ja osatoimittajat, kuten Qualcomm, Truly Opto-Electronics, O-film Tech ja Beijing IrisKing, ovat myös kiihdyttäneet iirisskanneriensa sekä muiden tunnistustapojensa kehitystä, juoruavat lähteet.  Applen iPhone on näillä näkymin saamassa merkittäviä uudistuksia parina seuraavana vuonna, kun taas tänä vuonna ulkoisesti ja osittain myös teknisesti uusi iPhone-sukupolvi on jatkamassa pitkälti aiemmilla linjoillamallinimeksikin voi jopa yhä tulla vain iPhone 6SE.

  Ensi vuonna iPhoneen odotetaan uutta lasirakenteista designia, ensi kertaa AMOLED-näyttötekniikkaa sekä mahdollisesti Touch ID -kotinäppäimen integroimista osaksi näyttöalaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju