Mobiili.fi Huhut vihjaavat: HTC:n uusi lippulaivamalli tekee sen, mitä Applelta on odotettu vuosia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  HTC:n uutta M10-lippulaivamallia on saatu odottaa hyvä tovi, mutta nyt tuoreimmat huhut vihjaavat puhelimen saapuvan markkinoille toukokuussa. Samalla puhelimesta on vuotanut uusia tietoja ja näillä näkymin M10 saapuu kauppoihin kolmena eri versiona. Muistimäärän mukaan määriteltävät versiot jakautuvat 16, 32 ja 64 gigatavun malleihin, joista erityisesti keskimmäinen lienee monille kuluttajille tervetullut. Viime vuosina varsinkin Apple on saanut kovaa kritiikkiä 32 gigatavun iPhonen puuttumisesta, eikä iPhone 7 ole ainakaan näillä näkymin tuomassa asiaan helpotusta.


  HTC Perfume is supposed to have 3 internal memory options: 16GB, 32GB and 64GB (depends on the market).

  — LlabTooFeR (@LlabTooFeR) 24. helmikuuta 2016

  Kolmen eri muistiversion lisäksi, HTC M10:stä on vuotanut myös joukko muita tietoja, ja puhelimen uskotaan sisältävän muun muassa neljä gigatavua RAM-muistia ja Qualcommin viimeisimmän Snapdragon 820 -suorittimen. Samsungin Galaxy S7:n tapaan kameran pikselimäärässä on otettu hieman takapakkia ja verrattuna HTC:n nykyisen M9-mallin 20 megapikselin kameraan, pitäisi M10:ssä olla megapikseleitä 12 kappaletta. Matalamman pikselimäärän pitäisi mahdollistaa suurempi aukkokoko, joka puolestaan tarjoaa paremmat hämäräkuvausominaisuudet.

  Oletettavasti HTC M10:n käyttöjärjestelmänä tulee toimimaan Googlen Android Marshmallow, jota on kustomoitu HTC:n omalla Sense 8.0 -käyttöliittymällä.

  [​IMG]
  HTC One M10:n oletettu ulkonäkö vuotojen perusteella toteutetussa kuvassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju