Huhut käyvät kuumina: Apple yhdistää USB-C:n ja Lightningin? Apple Watchiin...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216

iPhone 5 esitteli Lightning-liitännän.


Applen tulevista suunnitelmista valuu tietoja julki. Susquehannan puolijohdemarkkinoiden analyytikko Christopher Rolland on tuoreessa raportissaan kertonut Aasian reissullaan kuulemista Apple-tiedoista, uutisoi muun muassa Barron’s.

Kenties mielenkiintoisin paljastus liittyy liitäntöihin: raportin mukaan Apple suunnittelisi USB-C:n ja Lightningin yhdistämistä. Tämä tapahtuisi vasta ensi vuonna – ainakin asia on vakavassa harkinnassa. ”Kontaktit uskovat Applen olevan luomassa yhteentoimivan hybridin, joka yhdistää molempien teknologioiden parhaita puolia.”

Aiemmin tänä vuonna liikkui huhu, jonka mukaan Apple olisi ollut vaihtamassa Lightningin USB-C:hen jo syksyn iPhoneissa, mutta tämä huhu on sittemmin ammuttu alas.

Se, miten Apple yhdistäisi USB-C:n ja Lightningin yhteentoimivaksi, jää vielä käytännön tasolla hämärän peittoon.

Lisäksi Rolland kertoo raportissaan koko syksyn iPhone-uutuuskolmikon – 4,7 tuuman iPhone 7s:n, 5,5 tuuman iPhone 7s Plussan ja 5,8 tuuman OLED-näyttöisen iPhonen – tulevan induktiivisella langattomalla latauksella. Applen alihankkijat Foxconn ja Pegatron valmistaisivat myös latausalustoja.


Apple Watch.


Apple Watchille puolestaan povataan seuraavaan malliin mobiiliverkkoyhteyksiä. Applen tiedetään työskennelleen luonnollisesti asian parissa jo pitkään, mutta nyt kerrotaan tapahtuneen merkittävää edistymistä kahden kynnyskysymyksen – laitteen koon ja virrankulutuksen – suhteen. Apple tulisi käyttämään mahdollisesti esineiden internetin laitteille tarkoitettua CAT-M1-versiota 4G LTE:stä. Perinteisiä puheluja mobiiliverkkoyhteyksin varustettu Apple Watch ei siis välttämättä tukisi, mutta sisältäisi tuen internet-puheluille.

Toinen analyytikko, IHS Markitin Rhoda Alexander, puolestaan on todennut Applen 10,5 tuuman uuden iPad Pron tuotannon olevan alkamaisillaan. Tarkkaa tietoa uusien iPad Pro -laitteiden julkistuksesta ei kuitenkaan vielä ole. Se voi tapahtua vielä keväällä, kesäkuun alussa Applen WWDC-kehittäjätapahtumassa tai vasta syksylläkin. Todennäköisimmältä ajankohdalta kuitenkin vaikuttaa nyt 5. kesäkuuta pidettävä WWDC:n avaava julkistustilaisuus.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom