Mobiili.fi Huhulle vahvistusta: Galaxy S7:t lienevät vedenkestäviä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2140
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetyt Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge vuotokuvassa


  Samsung esittelee vajaan parin viikon päästä uudet Galaxy S7 -älypuhelimet. Kuvia ja teknisiä tietoja on pyörinyt verkossa jo hyvän aikaa ja kaikki alkaa olla selvää tulevista laitteista. Uusimpien tietojen mukaan Galaxy S7:t ovat vedenkestäviä – niin kuin aiemminkin on huhuttu. Asiat käyvät ilmi Intian vienti- ja tuontiliikenteestä kirjaa pitävässä Zauba-tietokannassa.

  Zauban tietokannan perusteella Samsung Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -puhelimissa on käytetty vedenkestäviä komponentteja. Näitä ovat SIM-telakka ja mikrofonit. Tämä ei tietenkään anna täyttä varmistusta sille, että Galaxy S7:t olisivat kokonaan vedenkestäviä, mutta todennäköistä se kuitenkin on. Tuttu vuotaja Evan Blass eli @evleaks on kertonut aiemmin, että tulevat huippupuhelimet ovat vedenkestäviä. Monet pettyivät, kun Galaxy S6:t eivät olleet vedenkestäviä edeltäjänsä tavoin.

  [​IMG]
  Zauban tietokannasta paljastuu, että Galaxy S7 -puhelimiin on toimitettu vedenkestäviä komponentteja


  Hiljattain Zauban kautta selvisi myös, että Galaxy S7:ssä on 5,1-tuumainen kosketusnäyttö ja Galaxy S7 edgessä 5,5-tuumainen näyttö. Molemmat käyttäisivät luonnollisesti Samsungin suosimaa Super AMOLED -tekniikkaa. Puhelimissa olisi joko Qualcommin Snapdragon 820- tai Samsungin oma Exynos 8890 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia olisi peräti neljä gigatavua ja takakameran tarkkuus 12 megapikseliä.


  guess @evleaks was right again. Zauba says S7 and S7+ (edge) are waterproof, doesn’t it? pic.twitter.com/V5aEZ7C9AT

  — Roland Quandt (@rquandt) February 9, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju