Mobiili.fi Huhuissa uutta tietoa Samsungin tulevasta Galaxy S7 -lippulaivamallista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uutisoimme alkuviikosta siitä, miten Samsung Galaxy S7:ssä pitäisi olla iPhone 6s:n tapaan paineentunnistava näyttö. Nyt huhut Galaxy S7:n ympärillä ovat tiivistyneet ja SamMobilen saamien tietojen mukaan Samsungin uudesta lippulaivamallista pitäisi löytyä myös uusi USB Type-C -liitäntä. Sivusto on monesti aiemminkin osunut tietojensa kanssa oikeaan, joten tuoreellekin huhulle voi antaa jonkinlaista painoarvoa.

  Tähän asti suurimmat matkapuhelinvalmistajat ovat käyttäneet puhelimissaan micro-USB -liitäntää ja Samsung on yksi ensimmäisistä valmistajista, joka siirtyy käyttämään uutta USB Type-C -liitäntää lippulaivamallissaan. Ratkaisussa on puolensa ja puolensa, sillä USB Type-C on teknisesti micro-USB -liitäntää edistyneempi, mutta ei vielä yhtä laajasti tuettu lisälaitteiden ja latureiden keskuudessa.

  Tänä vuonna julkaistuista puhelimista lähinnä kiinalaiset valmistajat Xiaomi ja OnePlus ovat tukeneet aiemmin USB Type C -liitäntää Xiaomi Mi4i-, Xiaomi Mi 4c- ja OnePlus 2 -malleissaan. Uusi liitäntä tullaan näkemään myös tulevissa Nexus 5X- ja Nexus 6P -puhelimissa sekä Microsoftin Lumia 950- ja Lumia 950 XL -malleissa. Ensi vuonna onkin odotettavaa, että yhä useammat valmistajat siirtyvät käyttämään Type C -liitäntää, jolloin toivon mukaan myös lisälaitevalmistajat saadaan laajemmin tukemaan uudentyyppistä USB-porttia.

  [​IMG]

  [​IMG]
  Nykyisistä valmistajista muun muassa Xiaomi on tukenut pidemmän aikaa USB Type C -liitäntää. Ylempänä Xiaomi Mi4c ja alempana Xiaomi Mi 4i.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju