Mobiili.fi Huhuissa Galaxy S7 mini huippuluokan suorittimella – kilpailija tulevalle iPhone SE:lle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7:lle povataan myös pienempää mini-versiota.


  Samsung on esitellyt useista Galaxy S -sarjan huippupuhelimista myös pienemmän mini-version, ja vaikkei viime vuonna Galaxy S6 sellaista saanutkaan, ei huhun tulevasta Galaxy S7 mini -mallista pitäisi tulla kovinkaan suurena yllätyksenä. Hieman suurempi yllätys saattaa kuitenkin olla laitteeseen huhuttu huippuluokan suoritin.

  Yleensä Galaxy S -mallien mini-versiot ovat olleen selkeästi isoveljiään tehottomampia, mutta Galaxy S7 mini -mallin huhutaan saavan samat Snapdragon 820- ja Exynos 8890 -suorittimet, joita käytetään myös isoissa Galaxy S7- ja S7 edge -malleissa, markkina-alueesta riippuen.

  [​IMG]
  Galaxy S5 mini julkaistiin kesällä 2014.


  Applen odotetaan esittelevän ensi viikolla uuden, neljätuumaisella näytöllä ja tehokkaalla A9-suorittimella varustetun iPhone SE -mallin, ja sen nostattaman innostuksen sanotaan olevan syynä Samsungin Galaxy S7 mini -suunnitelmille.

  Tehokkaan suorittimen lisäksi huhutun Galaxy S7 minin ominaisuuksiksi luetellaan 4,6-tuumainen 1280 x 720 pikselin näyttö, kolme gigatavua RAM-muistia, 12 megapikselin takakamera sekä 9,9 millimetrin paksuus. Kyse on tässä vaiheessa vielä silkasta huhusta, mutta aiheesta uutisoineen SamMobilen mukaan mahdollisesta S7 ministä luultavasti kuullaan lisää lähiviikkoina, mikäli sellainen Korean suunnalta todella on tulossa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju