Mobiili.fi Huhu: Xiaomilta huomenna julki huippuhalvat 80 euron VR-lasit

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2072
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  VR tekee tuloaan kovaa vauhtia ja uusia VR-laseja on lupa odottaa useammaltakin yhtiöltä loppuvuoden aikana. Yhtenä merkittävimmistä julkistuksista voidaan pitää Sonyn tulevaa PlayStation VR:ää, mutta lompakostaan hyvää huolta pitäville, saattavat Xiaomin tulevat VR-lasit kuulostaa huomattavasti houkuttelevimmilta.

  Viimeisimpien huhujen mukaan Xiaomin uskotaan julkistavan ensimmäiset VR-lasinsa jo huomenna ja hinnoittelevan lasit erittäin edullisella 80 euron hintalapulla. Ainakin aluksi lasien voidaan odottaa tulevan pelkästään Aasian markkinoille, mutta myöhemmin laseja voi todennäköisesti tilata myös Eurooppaan verkkokauppojen välityksellä.

  Huhut VR-lasien tulosta ovat tällä hetkellä vakaalla pohjalla, sillä Xiaomi on avannut muun muassa kiinalaisessa Weibo-yhteisöpalvelussa @XiaomiVR-käyttäjänimellä varustetun tilin ja lisännyt nettiin useamman aihetta käsittelevän videon. Valitettavasti videot ovat nykyisillään lukittuina, eikä yleisö näe videoista kuin otsikot.

  Julki tullessaan, Xiaomi VR laajentaa entisestään Xiaomin laajaa tuotevalikoimaa. Yhtiö on tunnettu halvoista, mutta laadukkaista tuotteistaan, joiden on toisaalta kritisoitu olevan kopioita länsimaisten valmistajien menestystuotteista. Esimerkiksi Xiaomin älypuhelimissa käyttämä MIUI muistuttaa ominaisuuksiltaan monin paikoin enemmän Applen iOS:ää kuin Androidia, ja hiljattain julkistettu Mi Notebook Air ei ulkoisesti suuresti poikkea Applen MacBook Airista.

  [​IMG]
  Aiemmin julkaistu Xiaomi Mi Notebook Air otti runsaasti mallia Applen MacBookeista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju