Huhu: uusi iPhone saa iPad Prosta tutun liitännän

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103

Viime kevään vuotokuvassa iPhone 7 Plussan prototyypissä nähtiin jo Smart Connector -liitäntä.


Huhut Applen tulevista iPhoneista jatkunut. Tällä kertaa asialla on jälleen israelilaisjulkaisu The Verifier, jonka osuus Apple-paljastuksissa on kasvamaan päin. Applella on nykyisin Israelissa laajasti tuotekehitystoimintaa muun muassa kameroihin liittyen.

The Verifier raportoi nyt tulevan iPhonen saavan iPad Prosta toistaiseksi tutun Smart Connector -liitännän. iPadeissa kolmea pyöreää liitäntäpintaa käytetään näppäimistöyhteyteen. iPhonessa se toimisi langattoman lataamisen kanssa, minkä lisäksi sillä iPhone voisi kytkeytyä Applen huhuttuihin virtuaali- ja lisätyn todellisuuden laitteisiin.

Itse asiassa odotukset Smart Connectorin tulosta iPhoneen eivät ole edes varsinaisesti kovin tuoreita. Sen odotettiin tapahtuvan jo viime vuonna, kun vuosi sitten keväällä ensimmäisessä myöhemmin aidoksi osoittautuneessa iPhone 7 Plus -vuotokuvassa liitäntä oli vielä mukana. Apple sittemmin ilmeisesti hylkäsi ajatuksen Smart Connectorin tuomisesta jo viime syksynä esiteltyyn iPhone-sukupolveen lykäten sen tähän vuoteen.

The Verifier on aiemmin raportoinut, että iOS 11 olisi tuomassa FaceTime-ryhmävideopuhelut sekä muun muassa Sirin osaksi iMessage-viestejä.

Applelta odotetaan yleisesti loppuvuodesta kolmea uutta iPhonea: iPhone 7s ja iPhone 7s Plus ovat suorat seuraajat nykymalleille. Lisäksi tulossa olisi designiltaan erilainen, ensi kertaa OLED-näytöllä varustettu iPhone, jonka 5,8 tuuman näyttö kattaisi koko etupuolen. Näytön alareunassa olisi toimintoalue ja aktiivinen näyttöpinta-ala olisi 5,15 tuumaa.


Uuden iPhonen on huhuttu tulevan olemaan iPhone 7:n kokoinen, mutta sisältämään 5,8 tuuman OLED-näytön – alaosa näytöstä on varattu toimintoalueelle, jossa myös Touch ID -sormenjälkitunnistimen odotetaan sijaitsevan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom