Mobiili.fi Huhu: Samsungin uudet Galaxy Tab S3 -tabletit tulossa alkuvuodesta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nykyinen Samsung Galaxy Tab S2 9.7.


  Samsungin uudet Galaxy Tab S3 -tabletit ovat tulossa markkinoille viimein alkuvuodesta, raportoi nyt SamMobile-sivusto.

  Galaxy Tab S3 -tablettien julkistusta odotettiin läpi kesän ja syksyn, jopa Samsungin Kolumbian osaston vahvistamana, elo-syyskuun vaihteeseen IFA-messujen yhteyteen, mutta näin ei syystä tai toisesta tapahtunutkaan. Sen sijaan Samsung panosti tilaisuudessaan uusien Gear S3 -kellojensa esittelyyn.

  Nyt SamMobilen mukaan SM-T820- ja SM-T825-mallikoodein tunnetut uudet Galaxy Tab S3 -tabletit ovat tulossa vuoden 2017 ensimmäisen neljänneksen eli tammi-maaliskuun aikana. Malleista SM-T820 on vain Wi-Fillä ja SM-T825 myös 4G LTE -verkkoyhteyksin varustettu versio.

  Nykyiset Galaxy Tab S2:t julkistettiin ensi kerran jo heinäkuussa 2015, mutta Samsung päivitti niiden sisuskaluja keväällä jatkaen myyntiä samalla nimellä.

  Valitettavasti tulevien Galaxy Tab S3 -tablettien sisältämistä uudistuksista ja parannuksista ei ole mitään varsinaista tietoa. Galaxy Tab S2:t ovat tarjolla 8 ja 9,7 tuuman näyttökokoina, mikä voi antaa osviittaa myös tulevasta. Lisäksi luonnollisia odotettavia päivityksiä uusissa S3-malleissa voivat olla suorittimen vaihtuminen tehokkaampaan, kameroiden tarkentuminen sekä muistimäärien kasvu.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju