Mobiili.fi Huhu: Samsungin Galaxy On7 myyntiin alle 200 eurolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungin huhutaan paljastavan heinäkuun aikana uuden budjettipuhelimen Galaxy-mallistoonsa. Mobipickerin mukaan Galaxy On7 (2016) tulisi myyntiin ainakin Intiassa kesän aikana ja maksaisi vain 130-140 euroa. Ominaisuuksiltaan puhelin ei vastaisi keväällä julkistettua Galaxy S7 -lippulaivamallia, mutta tarjoasi siitä huolimatta hintaansa nähden hyviä ominaisuuksia.

  GFXBenchin tilastoihin ilmestynyt Galaxy On7 (2016) sisältäisi alustavien tietojen mukaan Qualcommin Snapdragon 625 -suorittimen ja Adreno 506 -grafiikkasuorittimen. RAM-muistia puhelimessa on kolme gigatavua ja tallennusmuistia 16 gigatavua, mikä on tuplasti viime vuoden malliin verrattuna. Kameran osalta Galaxy On7 (2016) sisältää kahdeksan megapikselin etukameran ja kolmentoista megapikselin takakameran. Käyttöjärjestelmänä toimii tuttuun tapaan Samsungin omalla TouchWizille varustettu versio Android 6.0.1 Marshmallowista.

  Näytön osalta GFXBenchin tilastot paljastavat Galaxy On7:n tukevan FullHD-resoluutiota, mutta näytön koko on vielä hämärän peitossa. Nyt julkaistussa kaaviossa näytön kooksi on merkitty 4,8 tuumaa, mikä voi kuitenkin olla virheellistä tietoa. Viime vuoden Galaxy On7 -mallissa näytön koko oli 5,5 tuumaa, eikä näytön pienentäminen tämän vuoden malliin toisi erityisiä hyötyjä.

  PhoneArenan kuvia Galaxy On7:n designista on nähtävissä alta. Lisää kuvia löytyy PhoneArenan verkkosivuilta.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju