Mobiili.fi Huhu Koreasta: Samsungilta vain yksi huippupuhelin ensi vuonna

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Samsung aikoo hylätä tähän asti käyttämänsä älypuhelinten markkinointistrategian, kertovat tiedot Koreasta. Korealaisen Newsis-uutisjulkaisun raportista englanniksi on uutisoinut Korea Herald.

  Viime vuosina Samsung on esitellyt keväisin uuden Galaxy S:n ja syksyisin Galaxy Noten. Nyt Samsung saattaa julkaista jatkossa vain yhden premium-mallin ”tuotteiden laadun varmistamiseksi”.

  Galaxy Note7 -fiaskolla voi näin olla kauaskantoiset seuraukset Samsungin toimintaan. Korealaistietojen mahdollinen muutos voi johtua yhtiölle liian tiukaksi tulleesta julkaisuaikataulusta, jonka vaikutukset on nähty Note7:n ongelmina.

  Jo aiemmin on raportoitu Note7:n ongelmien perimmäiseksi syyksi kiire ehtiä julkaisemaan puhelin ennen Applen uutta iPhone 7:ää.

  Lisäksi spekulaatiot ovat käyneet villinä Note-brändin kohtalosta. Pahasti tahriintuneen nimen kuoppaamista on pidetty jopa todennäköisenä nähdyn katastrofin jälkeen.

  Samsung ei ole vielä ilmoittanut kumppaneilleen mahdollisesta siirtymisestään vain yhteen huippupuhelimeen tähänastisesta strategiastaan. ”Toistaiseksi kaikki on auki, mitä Samsung tulee tekemään palautuakseen tuoreesta Note7:ää koskeneesta fiaskosta, mutta se tulee varmasti tekemään muutoksia nykyiseen markkinointistrategiaansa ja tuotelinjastoonsa”, kommentoi lähde yhdeltä Samsungin kumppanilta nimettömänä.

  Samsungin odotetaan yleisesti julkistavan uuden Galaxy S8:n keväällä. Sen odotetaan tulevan Galaxy S7:n tavoin kahtena versiona, mutta molemmissa olisi huhujen mukaan sivuilla kaartuva näyttö – eroa olisi koossa, jotka olisivat 5,1 ja 5,5 tuumaa. Lisäksi Galaxy S8:aan odotetaan suuria muutoksia koko puhelimen etupuolen täyttävän näytön ja suurempaan versioon odotettujen 4K-näytön sekä kaksoiskameran myötä. Sisäänsä Galaxy S8 on saamassa uudet 10 nanometrin tuotantoprosessilla varustetut piirit, Samsungin oman Exynos 8895:n ja Qualcommin Snapdragon 830:n.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju