Mobiili.fi Huhu: Galaxy S8 -malleista suurempaan 4K-näyttö ja kaksoiskamera – mukana myös ostettu...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2085
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Galaxy S8 -huhut jatkuvat. Tuoreimmat tulevat kiinalaisen Weibo-palvelun kautta aiemmin oikeaan osuneita tietoja julkaisseelta taholta ja täydentävät useita muita viime viikkojen S8-huhuja. Viimeisimmästä huhusta uutisoi myös SamMobile.

  Uutena seikkana nyt on saatu kuulla erityisesti odotettavan kahden Galaxy S8 -version eroista. Tulossa pitäisi olla 5,1 tuuman versio, jossa näytön tarkkuus olisi 2K-tasoa eli sisältäisi 2560×1440 pikseliä ja takakameroita olisi yksi. Suuremman 5,5 tuuman version näyttötarkkuus olisi 4K-tasoa eli 3840×2160 pikseliä, ja myös takakameroita olisi kaksin kappalein. Jo aiempien paljastusten valossa Samsungilta odotetaan värikameran ja mustavalkokameran yhdistelmää tulevan, jo laajasti huhutun kaksoiskameran osalta.

  Lisäksi Galaxy S8:sta kerrotaan tulevan löytymään älykkään Viv-virtuaaliavustajan, jonka Samsung juuri hiljattain osti. Se tulisi korvaamaan Samsungin aiemman S Voicen.

  Kahta S8-kokoa on huhuttu jo aiemmin, jolloin niiden molempien povattiin sisältävän reunoille kaartuvan näytön.

  Jo aiemmin on myös ollut tiedossa Galaxy S8:n olevan tulossa Samsungin omalla Exynos 8895 ja Qualcommin Snapdragon 830 -järjestelmäpiireillä, molempien 10 nanometrin uudella tuotantoprosessilla valmistettuna. Uutena tietona nyt mainitaan seuraavan sukupolven muistiratkaisut, UFS 2.1 -yhteys- ja LPDDR4x-teknologioin.

  Aiempien paljastusten perusteella Galaxy S8:sta odotetaan suurta muutosta nykyiseen. Tuoreiden huhujen mukaan Galaxy S8:n koko etupuoli on näyttöä erillisen kotinäppäimen ja sormenjälkitunnistimen poistuessa. Lisäksi näyttö voisi mahdolliseesti kaartua sivujen ohella myös ylhäältä ja alhaalta puhelimen reunoille.

  Samsung Galaxy S8:n julkistuksen odotetaan tapahtuvan viimeistään 26. helmikuuta Mobile World Congressin aattosunnuntaina.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju