Mobiili.fi Huhu: Force Touch -näytöt laajenevat loppuvuodesta Androidille useamman lippulaivamallin voimin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uutisoimme jo viime viikolla siitä, miten Xiaomin uskotaan julkaisevan Mi5-lippulaivamallistaan uuden Force Touch -tekniikalla varustetun Mi5s-mallin. Nyt tuoreet huhut vihjaavat Force Touchin tulosta myös toiseen Xiaomin lippulaivamalliin, loppuvuonna julkaistavaan Xiaomi Mi Note 2:een.

  Hieman Samsungin Galaxy S -malliston tapaan, myös kiinalainen Xiaomi on julkaissut lippulaivamalleja kahdessa eri koossa. Tavalliset Mi-puhelimet edustavat lippulaivamalleissa konservatiivisempaa kokoluokkaa, kun puolestaan Mi Note -mallit kuuluvat puhletti-kategoriaan. Tuoreiden huhujen mukaan Mi Note 2 saisikin 5,7 tuuman näytön, mikä istuu samaan kategoriaan Samsungin viimeisten Note-mallien kanssa.

  Kahden eri puhelinmalliston lisäksi Xiaomin yhtäläisyydet Samsungin kanssa jatkuvat myös eri mallivariantteihin, sillä myös Mi Note 2:ta odotetaan markkinoille sekä kaartuvalla että suoralla kosketusnäytöllä. Perinteisellä näytöllä varustettu malli tukisi FullHD-resoluutiota ja olisi saatavilla joko neljän gigatavun RAM-muistilla ja 32 gigatavun tallennusmuistilla tai vaihtoehtoisesti kuuden gigatavun RAM-muistilla ja 64 gigatavun tallennusmuistilla. Kaareutuvalla näytöllä varustettu versio tukisi puolestaan 2K-resoluutiota ja tulisi saataville kuuden gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennusmuistilla.

  Molemmat kuuden gigatavun RAM-muistilla varustetut Mi Note 2 -mallit ovat alustavien tietojen mukaan varustettu kahdella 12 megapikselin kameralla, siinä missä neljän gigatavun mallista löytyisi yksi 16 gigatavun kamera. Kaikissa kolmessa mallissa olisi myös Mi5s:n tapaan ultraäänisormenjälkilukija, joka ei tarvitse sormejäljen tunnistukseen fyysistä kosketusta ja voidaan näin ollen piilottaa näytön alle.

  Teknisiltä tiedoiltaan kaikkien kolmen mallin uskotaan käyttävän Qualcommin Snapdragon 820 tai Snapdragon 821 -suoritinta. Mukana on myös NFC-tuki, 4 000 mAh kapasiteetilla varustettu akku sekä Quick Charge 3.0 -pikalataus akkua varten.

  Alustavien hintatietojen perusteella neljän gigatavun RAM-muistilla varustettu perusmalli maksaisi 340 euroa, kuuden gigatavun RAM-muistilla varustettu suoranäyttöinen malli 408 euroa ja kaarevanäyttöinen kuuden gigatavun malli 476 euroa. Viimeksimainittu olisi toteutuessaan myös Xiaomin kaikkien aikojen kallein lippulaivamalli.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  [​IMG]
  Kuvissa Xiaomin alkuperäinen Mi Note.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju