Mobiili.fi Huhu: Apple laajentaa mobiilimaksamisen verkkokauppoihin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2133
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uutisoimme eilen siitä, miten Nordea on tuomassa Suomeen oman mobiilimaksusovelluksensa ja tilanteeseen osuvasti, kertovat tämänpäiväiset huhut Applen suunnitelmista mobiilimaksujen kehittämiseksi. Re/code-sivuston mukaan Apple on laajentamassa Apple Pay -maksupalveluaan perinteisistä kivijalkamyymälöistä verkkokauppoihin ja täten helpottamassa verkko-ostosten tekemistä.

  Apple ei ole uusien mobiilimaksuideoiden suhteen yksin markkinoilla, sillä jo aikaisemmin esimerkiksi Facebook on esitellyt ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa uutisvirrassa näkyviä tuotteita napin painalluksella. Myös lukuisat muut suuret teknologiyhtiöt ovat viime vuosina keskittyneet yhä enemmän verkossa tehtävään kaupankäyntiin, josta on mahdollista kerätä huomattavat tulot mainos- ja provisiopalkkioiden muodossa.

  Huhujen mukaan Applen mobiilimaksaminen verkkokaupoissa nojaisi jatkossakin sormenjälkilukijaan, jota on jo aikaisemmin käytetty mobiilimaksujen varmentamisessa. Mielenkiintoisena yksityiskohtana huhut viittaavat Applen kokeilevan ”mobiilimaksamista” myös kannettavissa tietokoneissa ja pöytäkoneissa, mikä tarkoittaisi maksutavan laajentamista lähes koko tuoteportfolioon.

  Lisätietoja Applen tulevaisuuden suunnitelmista kuullaan mahdollisesti tämän vuoden WWDC-tapahtumassa. Applen ohjelmistokehittäjille järjestämä tapahtuma on yleensä pidetty kesäkuun puolivälissä, mutta virallista aikataulua ei ole vielä julkistettu. Applelta asiaa kysyttäessä, kieltäytyivät viestintävastaavat kommentoimasta asiaa koskevia huhuja.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju