Huhu: Apple aloittaa iPhone 8:n tuotannon tavallista aiemmin tiukan laaduntarkkailun vuoksi

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Mobiili.fi-2016-10-11-kello-17.12.22-700x388.png


Applen uusia iPhone-malleja ei näillä näkymin kannata odottaa esittelyyn ennen totuttua syyskuuta, mutta uusien iPhone-mallien, erityisesti täysin uuden ”iPhone 8” -mallin tuotannon huhutaan alkavan tavallista aiemmin. Näin raportoi DigiTimes, jonka mukaan syynä tavallista varhaisemmalle tuotannon aloittamiselle on aiempaa tarkempi laaduntarkkailu.

DigiTimesin lähteiden mukaan Apple on pyytänyt alihankkijoitaan aloittamaan esimerkiksi piirien ja näyttöjen valmistuksen tavallista aikaisemmassa vaiheessa vuotta. Ensimmäisten komponenttien toimituksen on DigiTimesin mukaan määrä tapahtua jo kuluvan vuoden ensimmäisen neljänneksen lopulla, eli käytännössä maaliskuun aikana.

Alihankkijalähteet juoruavat, että Apple on tänä vuonna vaatinut tavallista tarkemmat tarkistukset ja laadunvalvonnan iPhone-mallien komponenteille. Ilmeisesti seuraava täysin uudistunut iPhone-malli, olkoon se sitten nimeltään iPhone 8 tai jotain muuta, halutaan saada markkinoille mahdollisimman vähäisin murhein ja ongelmin.

Applen on huhuttu esittelevän kolme uutta iPhone-mallia, joista kaksi jatkaisi aiempien mallien jalanjäljissä, ja kolmas, ”iPhone 8”, olisi täysin uudistunut laitteen reunoille asti ulottuvaa OLED-näyttöä myöden. DigiTimes mainitsee, että tuon uuden laitteen ominaisuuksiin kuuluisivat myös langaton lataus sekä käyttäjän tunnistukseen käytettävä iirisskanneri. Alihankkijoiden kerrotaan suhtautuvan optimistisesti tulevan laitteen kysyntään markkinoilla.

DigiTimesin raportista kertonut AppleInsider huomauttaa, että DigiTimes ei ole ollut erityisen luotettava lähde Apple-huhuille. Vaikka kiinalaisjulkaisu välillä osuukin huhujensa kanssa oikeaan, se on aikojen saatossa hyvin usein myös erehtynyt ennustamistaan iPhone-aikatauluista ja -ominaisuuksista. Tämä viimeisin raportti kuitenkin vastaa aiempia arvioita niiltä osin, että uudet iPhonet nähtäisiin vasta syyskuussa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom