Mobiili.fi Huawein uusi malliston huippupuhelin Mate 9 julkistetaan huhutusti 8. marraskuuta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetyn Mate 9:n aiemmin vuotanut runkokuva paljastaa paikan kaksoiskameralle.


  Huawein mallisto on saamassa uuden johtotähden, kun Mate 9 julkistetaan vielä loppuvuoden aikana. Nyt tuoreimpien huhujen mukaan puhelimen lanseeraus olisi vuorossa 8. marraskuuta.

  Kaikki Huawein ja sen sisarbrändin Honorin uutuudet eivät saavu myyntiin Euroopassa, mutta Mate 9:n tulo myyntiin täälläkin on hyvin todennäköistä – nykyisin kaupoista löytyvän Mate 8:n seuraajaksi.

  Paljastuspäivämäärän ohella tuoreet huhut kertovat Mate 9:n tulevan neljänä eri versiona, jotka eroavat muistimääriltään. RAM-muistia on joko 4 tai 6 gigatavua ja tallennusmuistia 64, 128 tai 256 gigatavua eri versioissa. Lisäksi eri versioista tulee tarjolle eri värejä – edullisin hopeisena, harmaana ja kultaisena, kalliimpi ruusukultaisena ja keraamisenvalkoisena sekä aivan huippuversio myös mustana.

  Lisäksi tuoreet huhut väittävät Mate 9:stä löytyvän iirisskannerin sormenjälkitunnistimen ohella.

  Jo aiempien paljastusten myötä Mate 9:ään odotetaan 6 tuuman näyttöä, 20 megapikselin kaksoiskameroita Leica-yhteistyön siivittämänä ja optisella kuvanvakaimella, Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversiota sekä Huawein HiSilicon Kirin 960 -järjestelmäpiiriä.

  Kameroidensa osalta Mate 9 olisi ottamassa hypyn eteenpäin Huawein P9:ään sekä samanlaisella kameralla varustettuun Honor 8:aan verrattuna, joissa kameroiden tarkkuus on 12 megapikseliä eikä mukana ole optista kuvanvakainta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju