Mobiili.fi Huawein tuleva uuden ilmeen EMUI 5.0 vuoti esiin – mukana pieni mutta merkittävä uudistus

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android Nougat 7.0:n kanssa saapuva EMUI 5.0 tuo kaivattua tuoreempaa ilmettä Huawein käyttöliittymään.

  [​IMG]
  Android Nougat 7.0:n kanssa saapuva EMUI 5.0 tuo kaivattua tuoreempaa ilmettä Huawein käyttöliittymään.


  Huawein tuleva EMUI 5.0 -käyttöliittymä on vuotanut verkkoon osana sen P9-puhelimen Android Nougat 7.0 -versiopäivityksen beetatestiversiota.

  Huawein käyttöliittymän uudistustyö on noussut otsikoihin jo aiemmin. Luvassa on visuaalisen ilmeen uudistaminen ainakin äkkiseltään huomattavasti tyylikkäämpään suuntaan ja edes hieman lähemmäs Androidin nykyperiaatteita. Edelleen Huaweilla on kuitenkin oma ilmeensä uusien kuvakkeiden ja värityksen osalta – ja käyttöliittymä on myös yhä vaihdettavilla teemoilla muokattavissa kauttaaltaan erinäköiseksi.

  Näkymistä erityisesti ilmoitus- ja asetusvalikko ovat uudistumassa päivityksessä merkittävästi.

  Lisäksi päivityksen asetuksista on paljastunut pieni mutta monille enemmän Android-puhelimia käyttäneille mieluisa uudistus: jatkossa EMUI:ssakin voi halutessaan ottaa käyttöön Androidin yleisen tavan mukaisesti erillisen sovellusvalikon, kun tähän asti Huawei on itsepintaisesti pitänyt kaikki sovelluskuvakkeet vain kotiruuduilla.

  Myös Huawein Kamera-sovellus on kokemassa päivityksessä uudistuksia ja Huawein ROG-virransäästöominaisuus lisätään mukaan.

  Uudesta päivityksestä on julkaistu verkossa videomateriaalia. Verkkoon xda-developers-keskustelupalstan kautta vuotanut päivitys on myös kenen tahansa asennettavissa, mutta toki epävirallisen ja testivaiheessa olevan version asentaminen tapahtuu aina pienellä riskillä – ja omalla vastuulla.

  Beetatestiversion olemassaolo ilmeisesti jo varsin pitkällä kehitysputkessa lupaa kuitenkin melko nopeaa virallistakin päivitystä P9:lle Huaweilta Android 7.0 Nougatin julkaisun jälkeen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju