1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Huawein Applelta rekrytoima suunnittelija otti ja lähti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/5/17.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  3690
  Tykkäykset:
  8
  [​IMG]
  Huawein EMUI 5.0 toi uuden tyylin.


  Huawein pitkän Apple-uran jälkeen rekrytoima Abigail Brody on jättänyt yhtiön. Brody toimi Huaweilla käyttökokemuksen pääsuunnittelijana parin vuoden ajan.

  Yksi Brodyn ajan keskeisistä projekteista oli Huawein EMUI-käyttöliittymän uuden 5.0-version kehitys. Tuorein versio EMUIsta uudisti käyttöliittymän ulkoasua huomattavasti pirteämpään sekä modernimpaan suuntaan.

  Huawein EMUIta on usein kritisoitu tökeröistä Apple-vaikutteista, mutta EMUI 5.0 lievensi omalta osaltaan näitä piirteitä. Brodyn lähdöstä raportoivan The Informationin mukaan hän ei sopeutunut Huawein kulttuuriin ja San Franciscossa työskennelleen Brodyn yhteistyössä Kiinan pääkonttorin kanssa oli vaikeuksia. Osan kollegoista kerrotaan suhtautuneen varauksella Brodyn ehdotuksiin käyttöliittymän laittamisesta uusiksi.

  Huaweilla on kaksi tuotekehityskeskusta myös Suomessa. Käyttöliittymäsuunnittelu ei ole Suomessa tehtävän työn keskiössä.

  Brody vahvisti The Informationalle jättäneensä Huawein ja vetosi ”henkilökohtaisiin syihin”.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju