Mobiili.fi Huaweilta tulossa uusi nuorisopuhelin ensi viikolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2073
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Huawein odotetaan esittelevän uuden puhelinmallin 14. heinäkuuta eli ensi viikolla. Ulkoisesti laite on kuin pienempi versio viime vuoden lopulla julkaistusta Mate 8:sta, ja mainostekstien perusteella laite on nuorisolle suunnattu.

  Nimellä Maimang 5 tunnettu laite on seuraaja viime vuonna julkaistulle Maimang 4:lle, joka oli Kiinan markkinoille tehty versio Huawei G8:sta. Tulossa oleva puhelinmalli kilpailee kiinalaisten Oppo R9:n ja Vivo X7:n kanssa, mutta toisin kuin nämä metallikuoriset kilpailijansa, Huawein uutuus saattaa käyttää lasia etupaneelin lisäksi myös takaosassaan.

  Tulevasta puhelinmallista raportoineen Gizmochinan mukaan laitteesta on tulossa kaksi erilaista versiota, ja toinen niistä sisältää neljä gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä optisella kuvanvakaimella varustetun 16 megapikselin kameran, joka tukee 4K-videokuvausta. Järjestelmäpiiriksi on tulossa Qualcommin Snapdragon 650 tai 652.

  Uutta puhelinmallia hehkuttava julistekuva sisältää tekstin, jonka Gizmochina kääntää karkeasti ”not afraid of being young”, eli ”ei pelkää olla nuori”, mikä vihjaa siihen, että ylemmän keskiluokan ominaisuuksilla varustettu laite olisi nuorille käyttäjille suunnattu. Laitteen hinnan Kiinassa odotetaan asettuvan 2000 juanin eli 270 euron tienoille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju