Mobiili.fi Huaweilta luvassa neljä P9-puhelinta – näin huiput eroavat toisistaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Huawein uusin lippulaivapuhelin P9 näkee näillä näkymin päivänvalon maaliskuussa. Puhelinsarjan on aiemminkin huhuttu saapuvan markkinoille usean version voimin, mutta nyt tietolähteet puhuvat jopa neljästä sisarpuhelimesta.

  VentureBeat kertoo saaneensa HUawein suunnitelmat tuntevilta lähteiltä tiedon, että Huawei P9:stä julkaistaan neljä eri versiota. Joukkoon kuuluu perinteisen P9:n lisäksi hillitympi P9lite sekä tuntuvasti kookkaampi P9max.

  Vastaavat versiot julkaistiin myös P8:n rinnalla. P8lite oli viisituumainen mallivaihtoehto ja P8max taas 6,8 tuuman jättipuhelin.

  [​IMG]
  6,8-tuumainen Huawei P8max


  Neljännen version kerrotaan olevan ominaisuuksiltaan paranneltu P9. Lähteet eivät kutsuneet kyseistä puhelinta premium-malliksi, mutta se kuvaisi näillä näkymin laitteen tarjontaa hyvin. Luvassa pitäisi olla hieman P9:ää suurempi näyttö, lisää RAM-muistia ja tallennustilaa sekä parempi kamera. Lähteiden mukaan parannellun P9:n kamera perustuu aikanaan Honor 6 Plussassa nähtyyn tuplakameraan. Vastaavaa kameraratkaisua on aiemmin huhuttu myös P9-perusmalliin.

  Huawei aikoo näillä näkymin väistää Mobile World Congressin julkistusruuhkat ja esitellä P9-laitesarjan erikseen messutapahtuman jälkeen. Tämä asettaisi julkistustapahtuman maaliskuulle, kuten aiemminkin on huhuttu. Lopullinen varmistus P9-mallien määrästä ja tarjonnasta saadaan siis tuolloin.

  [​IMG]
  Huawei P9:n design vuotokuvassa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju