• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Huawei Watch

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
5.5.2016
Viestit
26
Reaktiopisteet
7
Puhelinmalli
OnePlus 7 Pro
Myynnissä vaihtelevasti käytössä ollut Huawei Watch (ostettu 27.04.2016) ja minun käyttööni tuli (28.5.2016). Alkuperäinen takuukuitti on sähköpostissa tallessa. Nyt käytössä Apple Watch, joten kahdelle älykellolle ei ole aikaa. :D

Mukaan tulee alkuperäinen pakkaus kaikkineen lisätarvikkeineen sekä tietysti itse kello. Lisäksi kauppaan saa mukaana metallirannekkeen ja yhden Milanese rannekkeen. Kellossa ollut suojalasi siitä lähtien kun minulle tuli, jonka otin pois nyt, koska oli ottanut muutaman naarmun itseensä. Kello on yleisilmeeltään hyvässä kunnossa ja näyttö on omaan silmään naarmuton (kiitos suojalasin).

Sijaitsee Helsingissä ja hintapyyntö on 150 euroa koko paketista.

Nouto tai postitus mahdollinen (ostaja maksaa postikulut).

Kuvia kellosta: Dropbox - Huawei Watch

Tarjouksia kuunnellaan!

myynti4.png
myynti.png
 
Viimeksi moderaattorin editoima:

aku313

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.3.2009
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
120€ noudettuna.

Löytyykö kellolle kuittia?
 
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
5.5.2016
Viestit
26
Reaktiopisteet
7
Puhelinmalli
OnePlus 7 Pro
120€ noudettuna.

Löytyykö kellolle kuittia?

"Alkuperäinen takuukuitti on sähköpostissa tallessa." eli löytyy. 120 euroa ei riitä, valitettavasti. Siihen hintaan myydään ilman vaihtorannekkeita kyseistä mallia useammassakin paikassa, mutta itse en halua jättää niitä turhaan pyörimään laatikkoon.

EDIT: Laitteelle sovittu nouto tiistaina hintaan 140 euroa.

EDIT1: Moderaattorit rokkaa, koska EDITOIMALLA pystyy säästämään lähetettyjä viestejä. ;) Myyty hintaan 140 euroa.
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom