Mobiili.fi Huawei vihjailee uudesta aluevaltauksesta – Matebook-hybridi julki MWC:ssä?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oletettu Huawei Matebook


  Huawei on tunnettu lähinnä verkkolaitteista, puhelimista ja tableteista. Alkuvuonna huhuissa on kuitenkin liikkunut läppäriä lähentelevä hybriditabletti, jonka uskotaan paljastuvan vielä tämän viikon aikana.

  Huawein hybriditabletin on huhuttu olevan nimeltään Matebook. Laitekokonaisuuteen pitäisi kuulua tablettiosa, näppäimistöosa ja erillinen stylus-kynä.

  Todennäköisesti Matebook hyödyntää monien muiden hybriditablettien tavoin Windows 10 -käyttöjärjestelmää. Tässä vaiheessa on kuitenkin mahdollista, että Matebookia voisi käyttää myös Androidilla.

  SlashGearin mukaan Huawein toimitusjohtaja Yu Chengdong on julkaissut verkossa lehdistökutsun. Kuvan perusteella Huawei esittelee uuden erityisesti bisneskäyttöön suunnitellun laitteen pian alkavilla MWC-messuilla. Tekstin laidalla näkyvä stylus-kynä taas viittaa vahvasti Matebookin kaltaiseen tablettilaitteeseen.

  Huhujen todenperäisyyden pitäisi siis selvitä hyvinkin pian. Matebookin ohella Huaweilta odotetaan uusia P9-puhelimia, joiden julkistus saattaa kuitenkin tapahtua vasta MWC:n jälkeen.

  [​IMG]
  Huawei paljastaa uutuuksia MWC-messuilla tulevana sunnuntaina

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju