Mobiili.fi Huawei vahvisti Honorin uuden brändilähettilään – kuvassa kädessä jo uusi Honor 8

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Honor 8 viidessä värissä.

  [​IMG]
  Kuvankaappaus Huawein Instagram-tilin profiilikuvista, joissa Makwan Amirkhani esiintyy kädessään Honor 8 -puhelin.


  Huawei on nyt vahvistanut, että sen Honor-brändin uusi lähettiläs Suomessa on vapaaottelija Makwan Amirkhani.

  Virallisesti tänään vahvistettua tietoa Huawei pohjusti jo Instagram-tilillään viikonloppuna postaamalla profiiliinsa kuvien sarjan, jossa jo aiemmin vihjailtu tieto vankistui. Lisäksi uusissa kuvissa Amirkhanilla on jo selkeästi kädessään uusi Honor 8 -puhelin, jonka julkistuksen Eurooppaan pitäisi olla ohjelmassa parin päivän kuluttua 24. elokuuta. Vielä tänään ei Huawei Honor 8:n tulosta hiiskahtanut.

  ”Honor on Huaweille tärkeä brändi, jonka menestys Suomessa on toiminut esimerkkinä myös muille markkinoillemme kansainvälisesti”, summaa Honor-brändistä vastaava Huawein Suomen markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki.

  ”Se, että Huawein kaltainen yhteistyökumppani lähtee tukijaksi, on iso askel minulle sekä kamppailu-urheilulle, etenkin kun ensimmäisessä sponsorointiyhteistyössäni kyse oli ilmaisesta t-paidasta. Tämä osoittaa, että pitää vaan uskoa tekemiseensä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, sanoo puolestaan Makwan Amirkhani.

  Aiemmin Honor 7:n yhteydessä sen mainoskasvoina toimivat muun muassa artistit Sanni sekä Spekti sekä joukko Huawein sponsoroiman Jokereiden pelaajia.

  ”Lähettilään valinta on aina strategista. Käyttäjäkokemuksen ohella Honor-puhelinten kohderyhmälle on tärkeää kokea omakseen myös brändimarkkinointimme. Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tuoda Honorin For the brave -ideologiaa esille lokaalilla tasolla. Makwan Amirkhani täyttää ajan henkeä seuraavan Honor-brändin arvot; positiivisuus, sisukkuus ja itsensä haastaminen”, toteaa Sofia Lehtimäki Huaweilta.

  Honor 7:n seuraaja Honor 8 on julkistettu jo Kiinassa kuukausi sitten

  Honor 8:ssa designin pääroolin varastaa lasi, jota löytyy myös takaa puhelimesta. Etupuolen valtaa 5,2-tuumainen 1920 x 1080 pikselin näyttö, jonka yläpuolella on kahdeksan megapikselin etukamera ja takaa löytyy puolestaan 12 megapikselin ja f/2.2-aukon tuplakamera sekä sormenjälkitunnistin. Lisäksi Honor 8:n sisuksissa piilee Kirin 950 -järjestelmäpiiri.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju