Mobiili.fi Huawei toi Android Lollipopin vanhemmille Honor- ja Ascend-laitteille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2091
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lollipop saapuu Honor 6:lle ja Ascend Mate7:lle


  Huawei-puhelinten omistajien odotus palkitaan viimein, sillä Lollipop-päivitys on saapunut kahdelle viime vuonna julkaistulle puhelimelle. Samalla erillinen Android-päivitys uudelle Honor 7:lle on lähtenyt jakoon.

  Huawein valmistamat Honor 6 ja Ascend Mate7 saavat nyt Android Lollipopin. Alunperin Huawei lupasi päivittää nämä laitteet jo keväällä, eli päivitysaikataulu on siirtynyt aiotusta huomattavasti.

  [​IMG]
  Huawei Ascend Mate7.


  Tarkalleen tarjolla on Android 5.1.1 -versio käyttöjärjestelmästä sekä EMUI 3.1 -versio Huawein omasta Androidin päällä toimivasta käyttöliittymästä. Päivitys ei kuitenkaan ole ainakaan toistaiseksi saatavana OTA-päivityksenä suoraan puhelimesta, vaan se on haettava erillisenä paikallispäivityksenä Huawein tukisivuilta. Sama pätee sekä Honor 6:n että Ascend Mate7:n tapauksessa.

  Päivityksen asentaminen onnistuu lataamalla tukisivulta löytyvä pakattu tiedosto, purkamalla se auki ja siirtämällä sisältä löytyvä kansio puhelimelle. Tämän jälkeen päivitys asennetaan etsimällä paketti puhelimen Päivittäjä-sovelluksen ”Paikallinen päivitys” -toiminnolla.

  Honor 6:n ja Ascend Mate7:n lisäksi Huawei on julkaissut erillisen päivityksen Honor 7:lle. Kyseinen päivitys on saatavana OTA-päivityksenä suoraan puhelimesta. Paketti lupaa korjata monia pieniä ongelmia ja paikata tietoturva-aukkoja.

  [​IMG]
  Honor 7

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju