Mobiili.fi Huawei saattaa haastaa Galaxy Note5:n kynäkamppailuun

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2157
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Samsungin Galaxy Note -laitesarja on tehnyt paljon töitä avatakseen markkinoita suurikokoisille puhelimille. Samalla Notet ovat todennäköisesti onnistunein esimerkki stylus-kynän liittämisestä osaksi puhelimen käyttökokemusta. Samsung saattaa kuitenkin saada uuden haastajan Huaweilta.

  Korealaiset lähteet ovat kertoneet, että Huawei kehittää parhaillaan styluksella varustettua huippupuhelinta, joka kilpailisi suoraan uuden Galaxy Note5:n kanssa. Haasteena on nähtävästi ollut löytää sopiva stylus-toimittaja, mutta GforGamesin mukaan Huawei on nyt saanut sopivan yhteistyökumppanin.

  Mikäli huhu pitää paikkansa, on kyseessä varmasti suurella näytöllä varustettu puhelin. Tarkempia koko-, teho- tai julkaisutietoja ei kuitenkaan tällä hetkellä ole saatavilla.

  Samsung on toistaiseksi ilmoittanut, että Galaxy Note5 ei tule Euroopan markkinoille. Monelle Note-puhelimista pitäneelle uutinen vaikuttaa olleen pettymys, eli hyvin toimivalle kynäpuhelimelle saattaisi olla kysyntää myös Note-sarjan rinnalla. Aika näyttää, millaisia julkistuksia kyseisessä tuotekategoriassa nähdään jatkossa.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note5 ja S Pen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju