Mobiili.fi Huawei-pomon näkemys: ”Kauneus ei ole tavoite vaan seuraus”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Tällä viikolla Pariisissa järjestettiin sarjassaan neljäs Huawei Innovation Day –konferenssi. Puhujien joukossa oli muun muassa Huawein langattomien verkkojen markkinointijohtaja Heng Qiu, joka esitteli oman näkemyksensä teknologiatuotteiden kauneudesta.

  Älypuhelinten ja muiden mobiililaitteiden ulkonäköön panostetaan paljon ja kauneutta korostetaan IT-alalla alati enemmän. Qiu haastoi kuitenkin kauneuskeskeisen ajatusmaailman toteamalla, että kauneuden ei välttämättä tarvitse olla tavoite.

  Sen sijaan Qiu kuvaili kauneutta äärimmäisyyteen pyrkimisen seurauksena. Esimerkiksi otettiin F1-auto, joka on kehitetty äärimmäistä nopeutta varten. Näiden pyrkimysten seurauksena ajoneuvo saa Qiun mukaan automaattisesti myös kauniin ulkonäön.

  Omalta langattomien verkkojen alaltaan Qiu nosti esiin verkkosolun eli alueen, jonka langattomista yhteyksistä huolehtii runkoverkkoon yhdistetty tukiasema. Periaatteessa solu voisi olla minkä muotoinen tahansa, mutta yleisin muoto on kuusikulmio, jolla saadaan tehokkain peitto ilman solujen välisiä aukkoja tai päällekkäisyyksiä. Korkean tehokkuuden metsästys tuo siis Qiun mukaan mukanaan myös kauniin muodon, jota nähdään luonnossakin esimerkiksi mehiläispesissä.

  [​IMG]
  Heng Qiu puhumassa Huawei Innovation Day -tapahtumassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju